طرز تهیه خورش آلو
مواد لازم
آلوی خشک 500 گرم
مرغ پاک شده و قطعه قطعه شده 1 عدد
لپه 100 گرم
زعفران سائیده 1 قاشق چایخوری
پیاز متوسط خرد شده 1 عدد
شکر 2 قاشق سوپخوری
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
روغن 3 قاشق سوخوری
دستورالعمل ها
آلوها راخوب بشوئید و در یک ظرف پر شده با آب خیس کنید. (همین که آب روی آلوها را بگیرد کافیست. نیازی نیست حتما در آب غوطه ور شوند.)
یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و پیاز خرد شده را همراه با 3 قاشق روغن تفت دهید و سرخ کنید. مرغ را با پیاز تفت دهید و کمی نمک و زردچوبه را به مواد اضافه کنید. سپس لپه را همراه با 3 لیوان آب درون قابلمه بریزید و پس از گذاشتن در قابلمه اجازه دهید تا مرغ و لپه نیم پز شوند.
حال ظرف حاوی آلو و آب را درون قابلمه سرازیر کنید. اجازه دهید تا خورش کاملا بجوشد. دقت داشته بلاشید تا برای زیبایی خورش آلوها بپزند اما له نشوند.
در یک لیوان آب جوش زعفران و شکر را حل کنید و داخل خورش بریزید. خورش را تا زمانی که به روغن بیفتد و حسابی جا افتاده شود بپزید.