خانه
102K

انواع خورشت

  • ۱۵:۲۲   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    مرغ کره ای هندی

     

    گشنیز خرد شده 1 قاشق  .  سیر تازه رنده شده 1 قاشق چایخوری  .  نمک 1 قاشق

    پودر فلفل قرمز 2 قاشق چایخوری  .  روغن 1 قاشق غذاخوری  .  زیره درسته 2 قاشق چایخوری

    پودر کاری 1 قاشق چایخوری  .  زنجبیل تازه له شده 1 قاشق چایخوری  .  رب گوجه فرنگی 2 قاشق

    پیاز متوسط ریز شده 2 عدد  .  مرغ 8 تکه  .  خامه کم چرب 2/3 پیمانه  .  ماست چکیده 150 میلی لیتر

    فلفل سیاه 3 عدد  .  هل سبز 3 عدد  .  کره 100 گرم  .  فلفل سبز خرد شده 2 عدد

     

     

    طرز تهیه: روغن و کره را در یک تابه بزرگ گرم کنید. پیاز را به آن افزوده و سرخ کنید. حرارت را کاهش دهید.

     

    زنجبیل تازه را له کرده و در کاسه ای قرار دهید. پودر کاری، گشنیز نرم شده، زنجبیل، پودر فلفل قرمز، سیر، نمک، هل و فلفل سیاه را در ظرفی ریخته و باهم مخلوط کنید. سپس ماست، و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا خوب باهم مخلوط شوند.

     

     

     

    تکه های مرغ را به مخلوط ماست و ادویه اضافه کرده و هم بزنید تا خوب جذب شوند. مرغ را به پیاز های داخل تابه افزوده و حدود 5 تا 7 دقیقه تفت دهید. آب را به مخلوط افزوده و به مدت 30 دقیقه بگذارید بپزد. گهگاهی آن را بهم بزنید.

     

    خامه را اضافه کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر بپزید. غذا را با گشنیز تازه و فلفل سبز خرد شده تزئین کنید. این خوراک خوشمزه را میتوانید با نان و یا با پلو ساده میل کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان