مرغ کره ای هندی
گشنیز خرد شده 1 قاشق . سیر تازه رنده شده 1 قاشق چایخوری . نمک 1 قاشق
پودر فلفل قرمز 2 قاشق چایخوری . روغن 1 قاشق غذاخوری . زیره درسته 2 قاشق چایخوری
پودر کاری 1 قاشق چایخوری . زنجبیل تازه له شده 1 قاشق چایخوری . رب گوجه فرنگی 2 قاشق
پیاز متوسط ریز شده 2 عدد . مرغ 8 تکه . خامه کم چرب 2/3 پیمانه . ماست چکیده 150 میلی لیتر
فلفل سیاه 3 عدد . هل سبز 3 عدد . کره 100 گرم . فلفل سبز خرد شده 2 عدد
طرز تهیه: روغن و کره را در یک تابه بزرگ گرم کنید. پیاز را به آن افزوده و سرخ کنید. حرارت را کاهش دهید.
زنجبیل تازه را له کرده و در کاسه ای قرار دهید. پودر کاری، گشنیز نرم شده، زنجبیل، پودر فلفل قرمز، سیر، نمک، هل و فلفل سیاه را در ظرفی ریخته و باهم مخلوط کنید. سپس ماست، و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا خوب باهم مخلوط شوند.
تکه های مرغ را به مخلوط ماست و ادویه اضافه کرده و هم بزنید تا خوب جذب شوند. مرغ را به پیاز های داخل تابه افزوده و حدود 5 تا 7 دقیقه تفت دهید. آب را به مخلوط افزوده و به مدت 30 دقیقه بگذارید بپزد. گهگاهی آن را بهم بزنید.
خامه را اضافه کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر بپزید. غذا را با گشنیز تازه و فلفل سبز خرد شده تزئین کنید. این خوراک خوشمزه را میتوانید با نان و یا با پلو ساده میل کنید.