خانه
102K

انواع خورشت

  • ۱۵:۲۳   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    طرز تهیه خورش لپه قرمه یک نوع غذای دامغانی

    در کشور ما ایران اقلیت های مختلفی زندگی می کنند که ضمن داشتن وحدت ملی از نظر فرهنگی با هم تفاوت دارند. یکی از تفاوت های فرهنگی در نوع غذاهای ما مشخص می شود. هر قوم و منطقه ای در ایران گونه های مختلف غذاها را دارند که خاص خودشان است و البته طعم هر کدام از آنها متفاوت و خوشمزه است. در این مطلب دستور تهیه خورشت لپه قرمه را که غذای محلی منطقه دامغان است را برای شما در نظر گرفته ایم. در این غذا از لپه استفاده شده است که دارای فواید غذایی بی نظیری است و کسانی که عادت به مصرف لپه ندارند می توانند با تهیه این نوع غذا از ارزش های این ماده خوراکی نیز بهره مند شوند. همینطور در تهیه این غذا از سبزی قورمه هم استفاده می شود.

    خواص لپه

    لپه منبع غنی فیبر است به همین دلیل برای کاهش کلسترول خون و کاهش بیماری‌های قلبی – عروقی توصیه می‌شود. لپه از گروه حبوبات، یک گیاه دولپه‌ای است و در خانواده نخود جای می‌گیرد. می‌دانید که حبوبات ارزش غذایی بسیار بالایی دارند و مناسب‌ترین جایگزین برای گوشت هستند زیرا علاوه بر پروتئین، مقداری نشاسته هم دارند. بنابراین هم انرژی بدن را تامین می‌کنند و هم پروتئین مورد نیاز را به مصرف‌کننده می‌رسانند.

    آموزش تهیه خورش لپه دامغانی:

    لپه قرمه یا همان قرمه سبزی دامغانی از غذاهای بسیار معروف و دلپذیر شهرستان دامغان است.این غذا در واقع قرمه سبزی است که به جای لوبیا لپه،و به جای گوشت ،مرغ دارد!

    نحوه-آماده-

    مواد لازم برای تهیه لپه قرمه :

    • مرغ (سینه) : ۴۰۰ گرم
    • سبزی (قرمه و سرخ شده) : ۲۰۰ گرم
    • پیاز : ۱ عدد
    • لپه : نصف پیمانه
    • غوره : نصف پیمانه
    • آبغوره : نصف پیمانه
    • نمک : به میزان لازم
    • فلفل : به میزان لازم
    • زردچوبه : به میزان لازم
    • روغن : به میزان لازم

    دستور تهیه لپه قرمه :

    ابتدا لپه ها را با مقداری نمک آب پز می کنیم .
    در ظرفی مناسب پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و در کمی روغن تفت می دهیم تا نیمه سرخ شود.
    سپس سینه مرغ را خرد کرده و به آن افزوده و تفت می‌دهیم تا تغییر رنگ دهد.
    زردچوبه و فلفل را نیز اضافه کرده و پس از آن سبزی قورمه سرخ شده و مقدار مناسبی آب به مواد می‌افزاییم.
    وقتی گوشت مرغ پخته شد، لپه پخته شده را اضافه کرده و نیم ساعت آخر پخت خورش، غوره و آبغوره را به همراه نمک به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا خورش کاملا جا افتاده و آماده شود.

    نکات مهم برای تهیه لپه قرمه :

    • حتما لپه را از شب قبل خیس کنید و آب آن را ۳ مرتبه عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را بجوشانید و آبش را خالی کنید.
    • میتوانید به جای مرغ از گوشت هم استفاده کنید.
    • بهتر است به همراه پیاز داغ یک قاشق رب گوجه فرنگی هم سرخ کنید تا غذایتان خوشرنگ تر شود.

    نوش جان

    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۱۷/۳/۱۳۹۵   ۱۵:۲۵
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان