خانه
102K

انواع خورشت

  • ۱۵:۲۵   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    خورش کرفس و لوبیا

     

    گوشت خورشتی 300 گرم  .  کرفس 500 گرم  .  برگ کرفس خرد شده 1 لیوان  .  لوبیا 1 لیوان

    جعفری خرد شده 1 لیوان  .  نعنا خشک 1 قاشق چایخوری  .  پیاز 2 عدد  .  رب انار 1 قاشق چایخوری

     

    خورش کرفس

     

    طرز تهیه : ساقه های کرفس را بشویید و خرد کنید ، داخل قابلمه کمی روغن بریزید و کرفس های خرد شده را 10 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند سپس جعفری خرد شده و نعنا را اضافه کنید و 5 دقیقه تقت دهید و از روی حرارت بردارید.

     

    خورش کرفس

     

    پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت خورشتی خرد شده ، زردچوبه و فلفل اضافه کنید و 5 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

     

    خورش کرفس

     

    لوبیاهای نیم پز شده را به گوشت اضافه کنید ( لوبیا را از شب قبل خیس دهید سپس لوبیا را با مقداری آب بپزید تا نیم پز شود ) ، کمی تفت دهید سپس مخلوط کرفس و سبزی های سرخ شده را اضافه و مخلوط کنید.

     

    خورش کرفس

     

    پس از مخلوط شدن مواد 3 لیوان آب به خورش اضافه کنید و حدود 3 ساعت اجازه دهید با حرارت ملایم خورش بپزد ، در 15 دقیقه آخر پخت نمک و رب انار را به خورش اضافه کنید و پس از اینکه خورش جا افتاد همراه با برنج سرو کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان