خورش کرفس و لوبیا
گوشت خورشتی 300 گرم . کرفس 500 گرم . برگ کرفس خرد شده 1 لیوان . لوبیا 1 لیوان
جعفری خرد شده 1 لیوان . نعنا خشک 1 قاشق چایخوری . پیاز 2 عدد . رب انار 1 قاشق چایخوری
خورش کرفس
طرز تهیه : ساقه های کرفس را بشویید و خرد کنید ، داخل قابلمه کمی روغن بریزید و کرفس های خرد شده را 10 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند سپس جعفری خرد شده و نعنا را اضافه کنید و 5 دقیقه تقت دهید و از روی حرارت بردارید.
خورش کرفس
پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت خورشتی خرد شده ، زردچوبه و فلفل اضافه کنید و 5 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
خورش کرفس
لوبیاهای نیم پز شده را به گوشت اضافه کنید ( لوبیا را از شب قبل خیس دهید سپس لوبیا را با مقداری آب بپزید تا نیم پز شود ) ، کمی تفت دهید سپس مخلوط کرفس و سبزی های سرخ شده را اضافه و مخلوط کنید.
خورش کرفس
پس از مخلوط شدن مواد 3 لیوان آب به خورش اضافه کنید و حدود 3 ساعت اجازه دهید با حرارت ملایم خورش بپزد ، در 15 دقیقه آخر پخت نمک و رب انار را به خورش اضافه کنید و پس از اینکه خورش جا افتاد همراه با برنج سرو کنید.