خورش کدو و بادمجان با مرغ
مرغ 6 تکه . پیاز 1 عدد . کدو سبز 2 عدد . بادمجان 2 عدد . گوجه فرنگی ریز 8 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری . زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری . سیر 2 حبه
پودر زیره سیاه 1/4 قاشق چایخوری . زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری . نمک و فلفل مقدار لازم
خورشت کدو و بادمجان
طرز تهیه : بادمجان ها را پوست بکنید و هر بادمجان را به 4 قسمت طولی برش بزنید ، روی بادمجان ها نمک بپاشید و 15 دقیقه داخل یخچال استراحت دهید سپس آبکشی کنید و بادمجان ها را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن ، زردچوبه ، نمک و فلفل تفت دهید تا سرخ شود سپس کدوهای سبز خرد شده را اضافه کنید ، چند دقیقه تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
خورشت کدو و بادمجان
تکه های مرغ را با مقداری روغن ، سیر خرد شده ، پودر زیره سیاه ، نمک و فلفل 5 دقیقه تفت دهید سپس 4 لیوان آب اضافه کنید و بگذارید مرغ با حرارت ملایم بپزد ، پس از اینکه آب مرغ نصف شد رب گوجه فرنگی ، زعفران دم کرده ، مخلوط پیاز و کدوی تفت خورده را اضافه کنید.
در اواخر پخت بادمجان های سرخ شده و گوجه فرنگی ها را روی خورش بریزید ( مخلوط نکنید ) و پس از 20 – 30 دقیقه که خورش جا افتاد همراه با برنج سرو کنید ( میتوانید بادمجان و گوجه را سرخ کنید و در زمان سرو روی خورش بریزید ).