خانه
102K

انواع خورشت

  • ۱۵:۳۴   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    خورش رنگین کمان

    مواد لازم:
    گوشت مرغ پخته و خلال شده :2/1و1 پیمانه
    کرفس خلال شده:1 پیمانه
    هویج خلال شده:2/1 پیمانه
    فلفل دلمه خلال شده:2/1 پیمانه
    قارچ ورقه شده :1 پیمانه
    ذرت پخته شده :2/1 پیمانه
    پیاز سرخ شده:1 قاشق سوپخوری
    گوجه فرنگی تخم گرفته و خلال شده :2/1 پیمانه
    کره : 1 قاشق غذا خوری
    سویا سس : مقداری


    طرزتهيه
    روغن را داخل تابه ریخته کمی که گرم شد،گوشت و پیاز سرخ شده را با هم تفت دهید، آن گاه گوشت و پیاز رااز داخل تابه بردارید و به جای آن فلفل دلمه ای را کمی تفت داده ، هویج و کرفس رادر تابه ریخته کمی همزده، سپس قارچ ورقه شده و گوجه فرنگی خلال شده را به مواد اضافه کنید وکم کم هم بزنید هنگامی که همه ی مواد پخته شد ، گوشت و پیاز و سویاسس را به مواد افزوده کمی تفت بدهید.





    این غذا فقط باتفت دادن پخته می شود.
    از گوشت فرمز یا ماهی یا میگو نیز می توان استفاده کرد ، فقط حرارت باید تند و یکنواخت باشد.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان