خورش بادمجان
مواد لازم :
بادمجان ١ كيلو
گوشت خورشتى. نيم كيلو
گوجه فرنگى. ٤ عدد
رب گوجه. ١ ق غ
پياز. ٢ عدد
نمك وفلفل و زردچوبه به ميزان لازم
فلفل دلمه اى. ١ عدد كوچك
سير ٤ حبه
غوره. نصف پيمانه
كدو خورشتى. در صورت تمايل چند عدد
طرز تهيه :
گوشت را با يك عدد پياز و ادويه جداگانه بپزيد تا در آخر يك استكان آب داشته باشد
بادمجانها را پوست كنده برش بزنيد و در آب نمك قرار دهيد تا تلخى آن گرفته شود . بادمجانها را لاى دستمال تميز كمى فشار دهيد ودر روغن كمى سرخ كنيد .
كدوها نياز به سرخ كردن ندارند ولى اگر تمايل داريد آنها را هم بعد از پوست كندن وبرش زدن كمى سرخ كنيد
در يك تابه ديواره بلند كه گنجايش كافى براى خورش داشته باشد پياز دومى را سرخ كنيد دو عدد از گوجه ها را پوره كنيد و به همراه زردچوبه ونمك وفلفل قرمز به پياز داغ اضافه كنيد وكمى آب بريزيد بادمجانها را در يك رديف بچينيد فلفل دلمه اى را برش بزنيد وبه همراه حبه هاى سير وغوره روى بادمجانها قرار دهيد درب تابه را ببنديد وبا حرارت ملايم نيم ساعت بپزيد سپس كدوها را هم در تابه بچينيد و دو عدد گوجه ديگر را نصف كنيد وروى كدوها بچينيد و نيم ساعت ديگر بپزيد در اواخر طبخ گوشت را هم به خورش اضافه كنيد تا مزه گوشت وبادمجان با هم تلفيق شود .
اين خورش را بدون كدو هم ميتوانيد درست كنيد
در صورت عدم دسترسى به غوره ميتوانيد از آبغوره استفاده كنيد .