خورشت تره (غذای سنتی کردستان )
واد لازم برای تهیه خورش تره غذای سنتی کردستان:
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
تره خرد شده: یک کیلوگرم
پیاز متوسط: یک عدد
رب گوجه فرنگی: یک قاشق چای خوری
زرشک: نیم پیمانه
روغن مایع: به مقدار لازم
ادویه (زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، پودر لیمو): به میزان لازم
طرز تهیه خورش تره غذای سنتی کردستان:
-پیاز را پوست کنید، بشویید و ریز خرد کنید
-تره ها را از قبل بشویید و خرد کنید.
-پیاز را داخل قابلمه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.
-گوشت را اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن، حرارت را کم کنید.
-سپس ادویه را اضافه کنید و کمی تفت دهید. تره را اضافه کنید و بگذارید تا آب آن کمی تبخیر شود رب را بعد از ادویه به مواد بیفزایید و کمی سرخ کنید.
-بعد از آن کمتر از یک پیمانه آب گرم به مواد اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا خورش کاملاً جا بیفتد.
-در انتها زمانی که شعله گاز را خاموش کردید، زرشک را اضافه کنید و ۵دقیقه اجازه دهید تا خورش جا بیفتد. با کمی سیب زمینی سرخ شده روی آن را تزئین کنید.