خانه
102K

انواع خورشت

  • ۱۷:۰۶   ۱۳۹۵/۴/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    خورش كرفس

    مواد لازم : 

    گوشت مغز ران گوسفند يا گوساله.     ٢٥٠ گرم 

    كرفس خورشتى.      ٤٠٠ گرم پاك شده و خرد شده

    پياز.         ١ عدد

    سبزى خرد شده شامل ٢/٣ جعفرى و١/٣ نعنا.         جمعا ١ پيمانه 

    لوبيا قرمز به دلخواه.     نصف پيمانه 

    نمك و فلفل و ادويه.       به ميزان لازم 

    آب ليمو ترش تازه.      ١/٣ پيمانه كه اين مقدار بسته به ذائقه شما قابل تغيير است 

    روغن.      به ميزان لازم 

    @ashpazima🌺🌺🌺

    طرز تهيه:

    اگر تمايل به استفاده از لوبيا در خورش هستيد آنرا از شب قبل خيس كنيد .

    گوشت را با پياز خرد شده و يك قاشق روغن كمى تفت دهيد ادويه ها به جز نمك را با گوشت تفت دهيد و سه چهار ليوان آب اضافه كرده و بگذاريد بپزد بعد از نيم ساعت لوبيارا هم اضافه كنيد . اين خورش در اصل بدون لوبيا طبخ ميشود ولى با لوبيا قرمز هم طعم مطبوعى دارد . 

    كرفس را در تابه اى جداگانه با دو قاشق روغن تفت دهيد و نعنا و جعفرى خرد شده را نيز به همراه كرفس تفت دهيد و هنگامى كه گوشت نيم پز شد كرفس و سبزى را به آن اضافه كرده و اجازه دهيد خورش كاملا جا بيفتد نمك خورش را اندازه كنيد و آبليمو ترش را هم به آن بيافزاييد . خورش را با پلوى ساده سرو كنيد . 

    ميتوانيد نصف قاشق غذا خورى رب گوجه فرنگى هم به اين خورش اضافه كنيد.

    نوش جان

    انواع خورشت

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان