خورش آلو اسفناج
مواد لازم :
گوشت خورشتى ( گوسفند يا گوساله). ٤٠٠ گرم
اسفناج خرد شده. ٧٥٠ گرم
آلو برقانى. ١٠ تا ١٥ عدد
پياز. ١ عدد
رب نارنج و يا رب انار ترش. ١ ق غ
نمك فلفل و ادويه. به ميزان لازم
ابليمو. ٢ ق غ
@ashpazima
طرز تهيه :
پياز را رنده كنيد و كمى تفت دهيد گوشت را اضافه كرده وهمراه با پياز خوب تفت دهيد تا آب آن كشيده شود . ادويه ها را اضافه كرده آب اضافه كنيد تا بپزد .
نكته مهم در تهيه خورشهاى ايرانى اين است كه از ابتدا آب زيادى نريزيد در حين پخت ميتوانيد مقدار آب لازم را اضافه كنيد تا خورش بهتر جابيفتد .
آلو ها شسته و خيس كنيد گوشت كه نيم پز شد آلو را اضافه كنيد .
اسفناجها را بعد از خرد كردن جداگانه كمى تفت دهيد و يك ساعت پايانى پخت به خورش اضافه كنيد رب نارنج و نمك را هم به خورش اضافه كنيد و در انتها آبليمو را بريزيد . اين خورش مانند بيشتر خورشهاى ايرانى با پلو زعفرانى سرو ميشود.