خانه
102K

انواع خورشت

  • ۱۲:۲۵   ۱۳۹۵/۵/۱۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    طرز پخت مسمای گوجه بادنجان

    مواد اولیه:

    سینه مرغ یک عدد

    بادنجان حلقه شده سه عدد

    گوجه‌فرنگی چهار عدد

    پیاز درشت یک عدد

    سیر دو حبه

    آلو بخارا 20 عدد

    نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم

    طرز تهیه:

    مرغ را با پیاز تفت می‌دهیم بعد نمک، سیر، زردچوبه و فلفل سیاه می‌ریزیم یک پیمانه آب اضافه کرده می‌‌گذاریم بپزد. بادنجان‌ها را سرخ کرده و روغن اضافه آن را می‌گیریم. کف قابلمه یک ردیف بادنجان می‌چینیم بعد مرغ پخته شده را روی آن می‌گذاریم گوجه‌فرنگی‌ها را حلقه کرده و با آلو بخارا روی مرغ می‌‌ریزیم. به همین ترتیب ادامه می‌‌دهیم تا مواد تمام شود. در آخر آب مرغ را ریخته و می‌‌گذاریم 30 دقیقه با حرارت‌ ملایم بجوشد.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان