خورش قورمه سبزى
اگر از يه ايرانى در هرجاى دنيا كه باشه سوال كنيد كه غذاى مورد علاقه اش چيه ؟ در نود و نه درصد جوابها اسم يك غذا را ميشنويد و اونم قورمه سبزيه . و براى تهيه يك قورمه سبزى خوشمزه و جا افتاده نكات ريزى وجود داره كه با رعايت اون نكات ميتونيد به نتيجه مطلوب دست پيدا كنيد.
مواد لازم:
گوشت خورشتى گوسفند يا گوساله ٣٠٠گرم
سبزى شامل ، تره ، جعفرى، اسفناج، شنبليله و كمى گشنيز و پيازچه ١ كيلو
لوبيا قرمز يا چيتى ٢/٣ پيمانه
پياز ١ عدد
نمك و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
ليمو عمانى درسته و يا گرد ليمو. ٣ عدد يا يك ق غ
روغن. كمى
طرز تهيه :
پياز را خرد كرده و با دو سه قاشق روغن تفت دهيد گوشت خرد شده را اضافه كرده و تفت دهيد تا آب گوشت كشيده شود. زردچوبه و فلفل را اضافه كنيد و كمى ديگر تفت دهيد .
لوبيا را كه از قبل خيس كرده ايد با مقدارى آب به گوشت اضافه كنيد و اجازه دهيد پخته شوند.
سبزى را خرد كرده و در تابه اى با دو سه قاشق روغن سرخ كنيد. سبزى و ليمو عمانى را به خورش اضافه كنيد و بگذاريد با شعله ملايم آرام آرام جا بيفتد. نمك خورش را اندازه كنيد و خورش را به همراه پلوى زعفرانى سرو كنيد .
هر چقدر مدت زمان طبخ اين خورش طولانى تر باشد بيشتر جا مى افتد .
نوش جان