لازانيا
براي سس گوشت :
گوشت چرخ كرده : ٢٠٠ گرم
پياز كوچك : ١ عدد
فلفل دلمه اي خرد شده : ١/٣ پيمانه
قارچ خرد شده : ١ پيمانه
نمك ، فلفل ، زردچوبه ،رب،ادويه ، آويشن ، پودر سير
پنير پيتزا : به ميزان لازم
گوشت و پياز رو با هم تفت ميديم ، بعد رب رو اضافه مي كنيم و به ترتيب همه ادويه جات رو ...كمي آبجوش ميريزيم تا گوشت بپزه ، فقط اين سس بايد از حالت عادي رقيق تر باشه ، يعني آبكي باشه تا ورقه هاي لازانيا خوب پخته بشن ...
براي سس سفيد :
٢ قاشق غذاخوري آردو توي كمي كره تفت ميديم و بعد ١و ١/٢ ليوان شيرو كم كم اضافه مي كنيم ، كمي نمك ، فلفل و ١/٤ ق چاي خوري جوز هندي رنده شده مي ريزيم ....و انقدر هم مي زنيم تا غليظ بشه .....
توي يك ظرف كه كفشو چرب كرديم ، ورقه هاي خشك لازانيارو مي چينيم ، از سس گوشت مي ريزيم ، طوري كه تمام ورقه هارو بپوشونه ، دوباره همين كارو تكرار مي كنيم لايه آخر گوشت ميريزيم ، روشو با سس سفيد مي پوشونيم و بعد پنير پيتزا مي پاشيم ...
در فر ٢٠٠ درجه به مدت نيم ساعت مي ذاريم ...خيالتون راحت ورقه ها كاملا مي پزن و نرم ميشن