فتوچيني با سس گوشت
من گوشت رو با پياز تفت دادم ، سپس رب گوجه ،نمك و ادويه مخلوط اضافه كردم و بازم به سرخ كردن ادامه دادم . بعد كمي آب جوش اضافه كردم و گذاشتم تا بپزه و غليظ بشه ، اواخر پخت هم ذرت پخته شده رو ريختم ... معمولا به سس ماكاروني قارچ هم اضافه مي كنم كه امشب اينكارو نكردم ...
ادويه مخلوطي كه من براي گوشت چرخ كرده استفاده مي كنم شامل : فلفل قرمز ، زردچوبه ، كمي زنجبيل ، كمي پودر خردل ، كمي تخم گشنيز كوبيده و كمي هم كاري هستش ....ميزان ادويه هاي خيلي معطر بايد كمتر باشه تا مزه غالبي نداشته باشن .....
فتو چيني هارو آبكش كردم و موقع سرو با گوشت مخلوط كردم ...من دوست دارم انواع ماكاروني و پاستا رو دم بزنم و ته ديگ سيب زميني هم داشته باشه ولي خوب امشب اين مدلي سفارش داده شد