اسپاگتی با میت بال و سس گوجه فرنگی
برای تهیه این اسپاگتی احتیاج به یک بسته اسپاگتی بلند دارید که آن را با نمک و کمی روغن پخته و آبکش کنید
تهیه سس گوجه فرنگی
سیر رنده شده 3 تا 4 حبه را در روغن زیتون تف داده و بعد گوجه فرنگی 5 عدد/شکر یک ق چ/نمک/فلفل/سرکه یک ق غ/رب گوجه فرنگی یک ق غ/از اون فلفل دلمه های کبابی 2 تکه/فلفل دلمه قرمز خام نصف یک عدد/سبزی معطر مثل برگ کرفس یا ریحان یا آویشن و غیره مقداری/سرکه بالزامیک یک ق غ//فلف قرمز چیلی کمی/همه این مواد را در دستگاه غذاساز یا فودپروسسور رخته و میکس کنید و داخل سیر و روغن ریخته بگذارید به حدی بجوشد تا آب اضافی آن بخار شود این سس را درانواع غذا ها و پاستاها و پیتزا میتوانید استفادکنید
برای تهیه میت بال
گوشت چرخ کرده 300 گرم بلغور ریز نصف پیمانه /پیاز رنده شده یک عدد کوچک/پودر آویشن یا هر سبزی معطر بدلخواه مقداری/نمک و فلفل/یک عدد زرده تخم مرغ
تمامی مواد را مخلوط کرده ورز دهید و بصورت کوفته های کوچک درآورده و در مقداری دروغن زیتون تف داده و با حرارت کم میگذاریم تا کمی بپزد
برای سرو اسپاگتی مقداری سس در بشقاب ریخته یک دسته کوچک از اسپاگتی های پخته را برداشته و به کمک چنگال به شکل حلقه درآورده و وسط سس قرار داده و بعد وسط آن را با تعدادی میتبال و آویشن و نعنای تازه تزیین کرده و هنکام خوردن میتونید پنیر پارمزان روی آن رنده کنید