خانه
19K

انواع پاستا

  • ۱۶:۵۱   ۱۳۹۴/۴/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    پاستاي بادمجان

    بادمجان هارو بعد از شستن به صورت راه راه پوست مي گيريم ، بعد به ورقه هاي تقريبا نازك برش ميديم ، بعداز گزفتن تلخيشون سرخ مي كنيم ، البته بهتره فقط يك طرف بادمجان هارو سرخ كنين....

    مايه گوشتي رو هم مثل همه مايه هاي پاستا و ماكاروني بر اساس سليقه آماده مي كنيم فقط كاملا بدون آب باشه ...

    سپس پاستارو آبكش مي كنيم و با سس گوشت مخلوط مي كنيم ...

    بعد كف قابلمه روعن مي ريزيم ( بهتره از قابلمه كوچك استفاده بشه ) ، بادمجان هارو ار طرفي كه سرخ نشده طوري مي چينيم كه كف و ديواره هاي قابلمه رو بپوشونه ، بعد مايه گوشتي رو مي ريزيم يه كمي مواد رو با پشت كفگير فشار ميديم تا متراكم بشه ، اگر اندازه اي ورقه بادمجان بلند بود ، ادامه شو روي پاستاي مخلوط شده برمي گردونيم ، من يه بشقاب كوچولو هم روشون گذاشتم تا باز نشه ، بعد ميذاريم تا دم بكشه

    انواع پاستا

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان