پاستا پنه - با سس پستو
۳ لیوان پر ریحان، ۳ حبهٔ بزرگ سیر، ۱/۳ لیوان روغن زیتون بکر، ۱/۳
لیوان پنیر پارمیسان تازهٔ رنده شده، ۱/۳ لیوان گردو، ۱ لیوان زیتون خرد
شده، ۱ لیوان گوجه فرنگی خرد شده یا نوع ریز. ۱ پوند یا نیم کیلو پاستا از
نوع پننه (Penne)، و کمی نمک و فلفل.
برای سوس پستو:
ریحان، و سیر را در مخلوط کن یا بلندر ریخته و خوب مخلوط میکنیم بعد
گردوها را اضافه کرد و به مخلوط کردن ادامه میدهیم. روغن زیتون را تدریجاً
در حین این که مخلوط کن میچرخه در داخل مواد ریخته. وقتی سوس خوب نرم شد
آن رو در کاسه ی ریخته و با پنیر و نمک و فلفل خوب مخلوط میکنیم.
پاستا را طبق دستور پاکت پخته یا آنهارا با مقداری آب و کمی نمک کاملاً پخته و آبکش میکنیم.
در ظرفی پاستا و سوس پستو رو اضافه کرده و خوب باهم دیگه آغشته میکنیم. سپس روی آنها زیتون و گوجه فرنگیها رو میریزیم.
اگر دوست داشتین میتونین به این غذا سینه مرغ پخته شده رو به اندازههای
کوچک بریده و بهش اضافه کنین.
این سوس را با انواع ماکارونی یا پاستا
میتونین تهیه کنین. من معمولان فلفل سیاه تازه موقع سرو کردن روی این نوع
غذا خرد میکنم