خانه
3.86K

نوشیدنی ها و توصیه های ویژه ماه رمضان

  • ۰۹:۳۵   ۱۳۹۴/۴/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    شربت ها و نوشیدنی های خنک و گیاهی زیر، توصیه های طب سنتی برای رفع تشنگی در ماه رمضان هستند…

    •    مخلوط آب هندوانه و عرق کاسنی

    آب هندوانه و عرق کاسنی هردو طبعی سرد دارند و حرارت و عطش بدن تان را به سرعت کاهش می دهند. شما می توانید از این دو نوشیدنی گیاهی به صورت جداگانه استفاده کنید امّا ترکیب این دو، تاثیری فوق العاده در رفع تشنگی تان در ماه رمضان دارند.
    کافی است مقداری هندوانه، یک فنجان عرق کاسنی، ۵-۶ قالب یخ و در صورت ممکن، آب یک پرتقال بزرگ را در میکسر بریزید و مخلوط کنید. اگر دوست دارید نوشیدنی گیاهی تان، خنک تر باشد، می توانید از قالب های یخ بیشتری استفاده کنید.

    •    شربت نعناع

    نعناع طبعی خنک دارد و تشنگی تان را به راحتی برطرف می کند. مقدار کمی قند را با آب مخلوط کنید و یک فنجان نعناع خرد شده در آن بریزید. در ظرف را بگذارید و یک ساعت منتظر بمانید. سپس نوشیدنی آماده شده را صاف کنید و آب باقی مانده را در یخچال بگذارید و نوش جان کنید.
    فراموش نکنید که اگر مقدار قندی که به آب اضافه می کنید، زیاد باشد باعث گرسنگی و تشنگی بیشتر می شود.

    •    شربت خاکشیر

    شربت خاکشیر یکی از بی نظیرترین نوشیدنی های گیاهی و تابستانی برای رفع تشنگی بعد از افطار است. برای درست کردن این شربت نیاز به مقداری آب، شکر، گلاب و خاکشیر دارید.
    برای درست کردن شربت خاکشیر از قالب های یخ استفاده کنید تا طعم بهتری داشته باشد و زودتر تشنگی را برطرف کند.

    •    شربت ریحان

    ریحان در برطرف کردن تشنگی تاثیر به سزایی دارد. برای درست کردن این شربت، نیاز به دو فنجان ریحان خرد شده دارید.
    آب قند رقیقی درست کنید و ریحان را داخل آن بریزید. در ظرف را به مدت یک ساعت ببندید تا طعم و عطر ریحان وارد ترکیب آب قند شود. سپس مایع را صاف کنید و در یخچال بگذارید. نوشیدنی گیاهی و خنک شما آماده است.

    •    شربت سکنجبین و خیار

    شربت سکنجبین از نوشیدنی های گیاهی و سنتی و برای ماه رمضان انتخابی عالی است. اگر این نوشیدنی را با خیار مصرف کنید زودتر به هدف خود می رسید.
    شربت سکنجبین از مخلوط سرکه، آب و عسل یا شکر تشکیل می شود و باید حرارت ببیند. می توانید به این ترکیب نعناع را هم اضافه کنید و موقع مصرف آن از قالب های یخ و خیار استفاده کنید. مصرف آن با کاهو نیز باعث روانی مزاج و رفع تشنگی و کم آبی بدن می شود.
    فراموش نکنید که مصرف بیش از اندازه ی کاهو با سکنجبین موجب افزایش اشتها می شود پس در مصرف آن زیاده روی نکنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان