خانه
13.7K

آموزش انواع سس

  • ۱۱:۲۳   ۱۳۹۸/۷/۳۰
    avatar
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    سس پستوی ریحان

    مواد لازم :
    برگ ریحان   ۴۰ گرم 

    سیر   ۱ حبه

    دانه کاج (کمی بو داده)  ۳۵ گرم

    روغن زیتون   ۱/۲ فنجان

    پنیر پارمسان (رنده شده)  ۱/۲ فنجان

    نمک و فلفل    به مقدار لازم
     
     
     
    طرز تهیه:

    یک کاسه ی کوچک آب یخ آماده کنید. آب را در یک شیرجوش کوچک بریزید تا نصف آن را پر کند و به جوش بیاورید.

    برگ ریحان ها را 5 تا 10 ثانیه داخل آب جوش غوطه ور کنید تا پلاسیده شوند. سپس فوراً آنها را داخل آب یخ بریزید تا جلوی پخته شدن گرفته شود. آبکش کنید و فشار دهید تا آب اضافی گرفته شود سپس با حوله ی آشپزی یا حوله ی کاغذی آن را خشک کنید.

    حبه ی سیر را بکوبید و پوست بگیرید سپس خوب ریز کنید. سپس با یک چاقوی بزرگ ریز ریز کنید و روی تخته بمالید تا له شود و خمیری نرم به وجود بیاید. 
     
    خمیر سیر را با دانه ی کاج در کاسه ی غذاساز بریزید . ۲ تا ۳ مرتبه بزنید تا همه چیز ریز خرد شود. ریحان را اضافه کنید و سپس در حالیکه دستگاه روشن است روغن زیتون را کم کم داخل کاسه ی آن بریزید. وقتی همه ی روغن زیتون اضافه شد، غلظت پستو را چک کنید.ما می خواهیم کمی بافت داشته باشد. اگر شما دوست دارید یکدست تر باشد بیشتر بزنید.
     


    پستو را داخل یک کاسه بریزید سپس پنیر را اضافه کرده و هم بزنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. بلافاصله استفاده کنید یا برای بعد کنار بگذارید.

    برای نگهداری پستو یک لایه ی نازک روغن زیتون به آن اضافه کنید تا از نفوذ هوا به درون آن جلوگیری کند. سپس درب ظرف را بگذارید یا روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و ۱ تا ۲هفته در یخچال نگه دارید. می توانید پستو را تا ۱ ماه در فریزر نگه دارید.

    این سس با گوشت قرمز و ماهی و پاستا خوشمزه میشه.
     

     
    با بو دادن دانه های کاج آنها مغز دار تر می شوند. این یک کار اضافی است اما ما فکر می کنیم ارزش انجام دادن دارد.

    برای این کار، دانه ها را داخل یک تابه ی کوچک بریزید و روی شعله ی کم قرار دهید. بالای سر تابه بمانید و هر از گاهی تابه را بچرخانید تا دانه ها قهوه ای روشن شوند. مواظب باشید که نسوزند. خیلی سریع ممکن است از بودادگی به سوختن برسند.

    یک روش دیگر این است که آنها را داخل یک ظرف مخصوص فر بریزید و در فر با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) به مدت 5 تا 10 دقیقه قرار دهید. اگر حوصله ی این اقدام اضافی را ندارید از دانه ی بونداده استفاده کنید. پستو در اینصورت هم خوشمزه خواهد بود.
     

    آموزش انواع سس
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان