خانه
20.3K

همه چیز در مورد قهوه (قهوه خانه نگار)

  • ۱۰:۰۷   ۱۳۹۱/۱۲/۱۷
    avatar
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست
     بو دادن قهوه

    دانه‌هاي سبز قهوه كاملاً عاري از بو هستند. براي توليد بو، قهوه بايد بو داده شود. بسياري از دوستداران قهوه اصرار دارند اين كار را شخصاً انجام دهند. يك فرد متخصص در بو دادن قهوه، لازم است هم هنرمند و هم متخصص باشد. چون فقط در اين صورت مي‌تواند كيفيت و يكنواختي قهوه را حفظ نمايد.
    قهوه اگر خوب بو داده شود به رنگ قهوه‌اي با تيرگي‌هاي متفاوت در مي‌آيد. گاهي در طي عمليات بو دادن،...مقدار كمي ملاس قند يا فرآورده‌هاي ديگر براي پوشش دادن دانه‌هاي قهوه اضافه مي‌شود.
    دو روش از متداول‌ترين روش‌هاي بو دادن قهوه عبارتند از: طبله و هواي داغ. بيشتر دانه‌هاي قهوه در دماي 400 درجه فارنهايت بو داده مي‌شوند. فرآيند بو دادن باعث مي‌شود دانه‌هاي قهوه پف كرده و بزرگ شوند و در نتيجه وزن آنها به مقدار زيادي كاهش مي‌يابد.
    دانه‌ها بايد بلافاصله پس از بو دادن خنك شوند كه براي اين كار نيز سه روش وجود دارد: خنك كردن با آب، خنك كردن در هواي معمولي و خنك كردن در هواي تحت فشار.
    هر چه قهوه بو داده شده باشد، طعم سوختگي و تلخي آن محسوس‌تر است و خاصيت اسيدي و كافئين كمتري دارد. قهوه‌هاي تيره‌تر براي قهوه دم‌شدني (بجز اسپرسو) مناسب‌تر هستند. دانه قهوه پس از بو دادن طعم خود را براي مدت طولاني حفظ نمي‌كند، لذا بهتر است قهوه بود داده به مقدار مصرف تهيه و حتماً در ظروف دربسته نگهداري شود. براي نگهداري‌هاي طولاني‌تر، يخچال يا فريزر مشروط به استفاده از ظروف مخصوص توصيه مي‌شود.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان