ما هم این آش رو درست میکنیم، امیدوارم خوشتون بیاد
آش ٤ شنبه سورى:
مواد لازم:آرد سفید 1.5 کیلو-نمک قدری-چغندر 1 کیلو-اسفناج 1 کیلو-تره فرنگی 0.5 کیلو-جعفری-ساطوری شده 0.5 کیلو-زردچوبه 35 گرم-فلفل 1 قاشق مرباخوری-زعفران قدری
نخود 300 گرم-لوبیا سفید 300 گرم-لوبیا قرمز 300 گرم-عدس 375 گرم-پیاز 0.5 کیلو-روغن 375 گرم-نعناع 5 قاشق سوپخوری-گوشت گوسفند 75 گرم
طرز تهیه: لوبیا سفید و لوبیا قرمز و عدس را بار کرده چغندر را قطعه قطعه نموده با حبوبات بپزید ، سپس یک کیلو اسفناج یا برگ چغندر و یک کیلو تره و جعفری را پنج کاسه آب در ظرف جداگانه پخته با حبوبات مخلوط نمائید .آنگاه پیاز را در 225 گرم روغن سرخ کرده 35 گرم زرد جوبه و یک قاشق مربا خوری فلفل و مقداری نمک با آن مخلوط کنید سپس رشته ها را که قبلا از آرد گندم درست کرده اید آهسته آهسته در دیگ ریخته و با چوب نازک آنرا هم بزنید تا رشته ها خمیر نشود.همینکه رشته ها پخته شد ، نعنا داغ را در 150 گرم روغن حاضر نموده نصف آنرا در آش ریخته و نصف دیگرش را پس از کشیدن آش در ظرف روی آش بریزید .برای افزودن طعم آش مقداری قیمه سرخ کرده ، با زعفران مخلوط نموده روی آش بریزید ، اگر هم مایلید میتوانید قدری کشک هم در آش بریزید.