انواع نودلنودل همواره یکی از ارکان اصلی در آشپزی شرقی است.
در انواع غذاهای متنوع آسیای شرقی از جمله سوپ ها و به صورت تفت داده شده مورد استفاده قرار میگیرد.
از ویژگی نودل ها میتوان به سرعت پخت وهمینطور سالم بودن آنها اشاره کرد.
نودل معمولن به نوعی از پاستا گفته میشود که بسیار نازک است و از انواع غلات درست میشوند. نودل چینی معولن سریعتر از انواع دیگر پاستا پخته میشود. نودل ها از آردهای مختلف تهیه میشوند، از جمله گندم، برنج، گندم سیاه، نشاسته لوبیا و نشاسته سیب زمینی شیرین میتوان نام برد.
اکثر نودل ها که در دنیا به فروش می رسد خشک شده میباشند، اما نودل تازه را می توان در کشورهای آسیایی پیدا کرد.
انواع نودل :
نودل تخم مرغ (Egg Noodles):
می تواند نازک یا ضخیم، صاف یا گرد، تازه یا خشک باشد. تمام نودل های تخم مرغ چه تازه چه خشک قبل از استفاده باید در آب جوش ریخته شوند.
نودل چینی (Ramen Noodles) :
یک نوع نودل چینی بسیار نازک که از تخم مرغ و آرد گندم تهیه میشود
نودل خشک شده برنجی(Dried rice vermicelli):
قبل از استفاده حتمن در آب خیس شود و سپس جوشانده شود.
Udon Noodles:
رشته فرنگی سفید گندم آرد ژاپنی، مواد تشکیل دهنده این نودل آرد گندم ، آب ، و نمک میباشد.
در ضخامت و شکل متفاوت از سایر نودل ها هست. موارد استفاده آنها بیشتر در سوپ هاست.
Soba Noodles:
نودل بومی ژاپنی است که از آرد گندم سیاه یا آرد گندم درست میشود، ضخیم هستند ولی به ضخامت نودل Udon نمیرسند.
نودل برنجی تازه (Fresh rice Noodles):
اشکال مختلف نازک یا ضخیم قابل دسترس هستند.
Hokkien Noodles:
نودل ضخیم و زرد که تخم مرغ و آرد گندم مواد تشکیل دهنده این نودل میباشد. زردی رنگ این نودل به دلیل مواد رنگی خوراکی است.
نودل لوبیا(Glass noodles) (Mung bean Noodles):
این نودل از نشاسته لوبیا تهیه میشود، معروف به نودل شیشه ای که همانند نودل خشک برنجی باید قبل ازاستفاده این نودل در آب خیس شود و سپس جوشانید.
نودل برنجی (Rice stick Noodles):
تهیه شده از آرد برنج وتنوع بسیار زیاد در سایز و اشکال مختلف را دارا میباشد.
نودل برنجی متوسط.
2. نودل برنجی پهن.
3. نودل برنجی ورق شده مثلثی که شبیه ترتیلا میباشد و موارد استفاده آن بیشتر در سوپ هاست.