Thai Spring Rolls اسپرینگ رول تایلندیمواد مورد نیاز
100 گرم نودل شیشه ای
1 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
2 حبه سیر خرد شده
100 گرم مرغ چرخ شده یا گوشت خوک (گیاهخواران دوستداشتنی از توفو میتوانند استفاده کنند.) *
1 قاشق غذا خوری سس ماهی (گیاهخواران سس سویا جایگزین کنند.)
1 قاشق چایخوری شکر
1/2 از یک هویج خرد شده
1 فنجان کلم خرد شده
برای خود دستپیچ:
نان مخصوص دستپیچ (خیلی سخت نگیرید اگه در دسترستون نبود، از نان لواش خودمان هم میتوانید استفاده کنید.)
زرده تخم مرغ جهت چسباندن
روغن گیاهی جهت سرخ کردن
طرز تهیه:
1- نودل های شیشه ای را در آب گرم به مدت 10 دقیقه قرار داده سپس به قطعه های 1.5 سانتی متری خرد کنید.
2- برای تهیه مواد درون دستپیچ، روغن را درون وک داغ کنید سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا جایی که طلایی شود.
3- مرغ را اضافه کنید و تفت دهید.
4- بقیه مواد را هم اضافه کرده و تفت دهید.
5- تمام مواد تفت داده شده را درون یک ظرف گود و بزرگ بریزید.
6- زرده تخم مرغ را هم کنار دست خود قرار دهید و یک قاشق غذا خوری از مواد تفت داده شده را درست در مرکز نان قرار دهید.
-قسمت پایین نان را به سمت بالا هدایت کنید به صورتی که روی مواد کاملا پوشیده شود.
-سمت راست و چپ نان را به صورت مثلثی به درون تا کنید.
-حالا نوبت رول کردن میباشد در آخرین لحظه کمی از زرده تخم مرغ را با یک قلمو مخصوص آشپزی به لبه های نان بزنید.
-سپس لبه ی بالایی را به قسمت پایین بچسبانید.
روغ را درون وک داغ کنید، شعله گاز را کم کنید و دستپیچ ها را در آن غوطه ور کنید.
با سس تند و شیرین بادام زمینی سرو کنید.
سس شیرین و تند بادام زمینی
مواد مورد نیاز:
1/4 فنجان آب
6 قاشق غذاخوری شکر
1/2 قاشق غذاخوری فلفل قرمز خرد شده
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/4 فنجان سرکه سفید
1 قاشق چایخوری سیر خرد شده
1 قاشق چایخوری بادام زمینی بو داده ی خرد شده
1 قاشق چایخوری خیار خرد شده
طرز تهیه سس:
1- سرکه، شکر، نمک، فلفل چیلی و آب را روی حرارت متوسط بگذازید.
2- سیر را اضافه کرده تا سس کمی غلیظ شود.
3- از روی حرارت برداشته و برای سرو چیلی و خیار خرد شده و بادام زمینی بو داده شده را به آن اضافه کنید.