خانه
36.5K

با غذاهای آسیایی بیشتر آشنا شوید

  • ۱۹:۱۰   ۱۳۹۲/۱/۲
    avatar
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست
     Thai Spring Rolls اسپرینگ رول تایلندی
    مواد مورد نیاز

    100 گرم نودل شیشه ای

    1 قاشق غذاخوری روغن گیاهی

    2 حبه سیر خرد شده

    100 گرم مرغ چرخ شده یا گوشت خوک (گیاهخواران دوستداشتنی از توفو میتوانند استفاده کنند.) *

    1 قاشق غذا خوری سس ماهی (گیاهخواران سس سویا جایگزین کنند.)

    1 قاشق چایخوری شکر

    1/2 از یک هویج خرد شده

    1 فنجان کلم خرد شده

    برای خود دستپیچ:

    نان مخصوص دستپیچ (خیلی سخت نگیرید اگه در دسترستون نبود، از نان لواش خودمان هم میتوانید استفاده کنید.)

    زرده تخم مرغ جهت چسباندن

    روغن گیاهی جهت سرخ کردن

    طرز تهیه:

     

    1- نودل های شیشه ای را در آب گرم به مدت 10 دقیقه قرار داده سپس به قطعه های 1.5 سانتی متری خرد کنید.

    2- برای تهیه مواد درون دستپیچ، روغن را درون وک داغ کنید سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا جایی که طلایی شود.

    3- مرغ را اضافه کنید و تفت دهید.

    4- بقیه مواد را هم اضافه کرده و تفت دهید.

    5- تمام مواد تفت داده شده را درون یک ظرف گود و بزرگ بریزید.

    6- زرده تخم مرغ را هم کنار دست خود قرار دهید و یک قاشق غذا خوری از مواد تفت داده شده را درست در مرکز نان قرار دهید.

      -قسمت پایین نان را به سمت بالا هدایت کنید به صورتی که روی مواد کاملا پوشیده شود.

      -سمت راست و چپ نان را به صورت مثلثی به درون تا کنید.

      -حالا نوبت رول کردن میباشد در آخرین لحظه کمی از زرده تخم مرغ را با یک قلمو مخصوص آشپزی به لبه های نان بزنید.

      -سپس لبه ی بالایی را به قسمت پایین بچسبانید.

      روغ را درون وک داغ کنید، شعله گاز را کم کنید و دستپیچ ها را در آن غوطه ور کنید.

    با سس  تند و شیرین بادام زمینی سرو کنید.

     

    سس شیرین و تند بادام زمینی

    مواد مورد نیاز:

    1/4 فنجان آب

    6 قاشق غذاخوری شکر

    1/2 قاشق غذاخوری فلفل قرمز خرد شده

    1/2 قاشق چایخوری نمک

    1/4 فنجان سرکه سفید

    1 قاشق چایخوری سیر خرد شده

    1 قاشق چایخوری بادام زمینی بو داده ی خرد شده

    1 قاشق چایخوری خیار خرد شده

     

     طرز تهیه سس:

     

    1- سرکه، شکر، نمک، فلفل چیلی و آب را روی حرارت متوسط بگذازید.

    2- سیر را اضافه کرده تا سس کمی غلیظ شود.

    3- از روی حرارت برداشته و برای سرو چیلی و خیار خرد شده و بادام زمینی بو داده شده را به آن اضافه کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان