خانه
960K

فینگرفود های دورهمی

  • ۱۰:۰۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    این رولت خوشگل هم میتونه یه پیش غذای خوشمزه باشه و هم یه شام سبک.

    مواد لازم

    هویج بزرگ 3 عدد

    تخم مرغ3 عدد

    پنیر خامه ای 200 گرم

    پیازچه 1 پیمانه

    جعفری نصف پیمانه

    نمک و فلفل

    پودر سیر

    روغن یا کره 2 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه

    اول هویج رو پوست میگیریم و با غذا ساز یا رنده ریز میکنیم. با کره یا روغن تفت میدیم تا آب هویج تبخیر بشه نمک و فلفل هم اضافه میکنیم. بعد میزاریم کاملا سرد بشه. وقتی سرد شد تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.

    قالب مستطیل یا تابه مستطیلی رو چرب میکنیم. اگه قالب تفلون نباشه باید از کاغذ روغنی استفاده کنیم.

    مواد رو داخل قالب میریزیم و توی فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده میزاریم به مدت 20 تا 30 دقیقه.

    بعد از فر در میاریم و اجازه میدیم سرد بشه. تو این فاصله مواد میانی رو اماده میکنیم.

    پیازچه و جعفری رو ریز خرد میکنیم . به پنیر خامه ای اضافه میکنیم. نمک وفلفل هم اضافه میکنیم.

    رولت سرو شده رو روی سلفون یا کاغذ آلومینیوم برمی گردونیم و دوباره پشت و روش میکنیم طرف سرخ شدش باید روی کار قرار بگیره.

    مواد میانی رو روی رولت پخش میکنیم و رول میکنیم و با کاغذ آلومینیوم یا سلفون سفت میپیچیم و اجازه میدیم 12 ساعت یا یه شب تو پخچال بمونه. بعد درش میاریم و با چاقوی تیز برش میزنیم. نوش جان

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان