خانه
54.2K

انواع پلوها

  • ۱۴:۲۲   ۱۳۹۴/۵/۳۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ته انداز میگو

    مواد لازم : 

    میگوی ریز 20 عدد 

    برنج 2 پیمانه 

    سیب زمینی متوسط دو عدد مکعبی خرد شده
    لوبیا چشم بلبلی 1 پیمانه پخته شده 
    پیاز سرخ کرده 2 تا 3 قاشق غذاخوری 
    سیر 2 تا 3 حبه

    کشمش  نصف پیمانه شسته شده 
     نمک- فلفل سیاه- زردچوبه - پودر کاری به میزان لازم 
    طرز تهیه: 
    پیاز را مکعبی خرد کرده و در مقداری روغن تفت بدین تا طلایی و سبک بشه، سیر له شده را هم به آن اضافه کنید و تفت بدین. زردچوبه را اضافه کنید و تفت بدین

    سیب زمینی مکعبی خرد شده را هم اضافه کنید و تفت بدین تا سیب زمینی ها کمی سرخ و پخته بشن. لوبیا را که از قبل پختین و بدون آب هست تو این مرحله اضافه کنید. 
     پودر کاری و فلفل سیاه را هم اضافه کنید. میگو ها را که پاک کردین اضافه کنید و تفت بدین . کشمش را هم در این مرحله اضافه کنید و یک تفت مختصر بدین.




    برنج را هم آب کش کنید و کنار بذارین. 
    کف یک قابلمه تفلون را هر ته دیگی که دوست دارین بذارین.به ترتیب یک لایه برنج سفید و یک لایه از این مواد توی قابلمه بریزید. 




    دور تا دور  برنج نصف لیوان آب بریزید و بذارین برای مدت 40 تا 45 دقیقه دم بکشه. ( مواد لای پلو خودش روغن داره لازم نیست آب روغن بریزید)

    بفرمائید میل کنید ته انداز میگوی شما آماده است. 





  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان