خانه
54.5K

انواع پلوها

  • ۱۵:۰۴   ۱۳۹۴/۵/۳۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    طرز تهیه یک دم پخت خوشمزه/خیلی ایرانی؛ دم‌ پخت سير نرگسی !

    طرز تهیه یک دم پخت خوشمزه/خیلی ایرانی؛ دم‌ پخت سير نرگسی !

    مواد لازم براي 6-5 نفر


    برنج: 3 پيمانه
    زردك: 2 عدد
    پياز: یک عدد
    شويد: 3 قاشق غذاخوری
    سیر: 2 تا 3 حبه
    زردچوبه: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
    فلفل: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
    ادويه: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
    نمك: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
    روغن: به ميزان لازم

    چطور درست کنیم؟

    1- برنج را در ظرفي بريزيد و به مدت يك ساعت همراه كمي نمك خيس كنيد.

    2- عدس را پاك كرده، بشویيد و در قابلمه‌اي روي حرارت قرار دهيد تا پخته شود.

    3- زردك‌ها را بشوييد و بعد پوست آنها را جدا كنيد. آنها را نگيني خرد و بخارپز كنيد.

    4- در قابلمه‌اي به مقدار لازم روغن بريزيد. پياز را نگيني خرد كنيد و در روغن تفت دهيد سپس سير را خرد كنيد و به مواد بيفزاييد. زردچوبه، فلفل و ادويه را هم اضافه كنيد و تفت دهيد.

    5- شويد، زردك و عدس را به مواد داخل قابلمه اضافه كنيد. برنج خيس خورده را نيز داخل ظرف بريزيد.

    6- در مرحله آخر آب را به اندازه‌اي كه روي مواد را بگيرد، اضافه كنيد. قابلمه را روي حرارت قرار دهيد تا آب آن تمام شود سپس برنج را دم كنيد پس از حدود 45 دقيقه دمي آماده سرو است.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان