خانه
54.5K

انواع پلوها

  • ۱۳:۱۲   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    طرز تهیه ته‌چین انگشتی


    در قابلمه‌ای آب را جوش آورده، آب برنج خیس‌خورده را خالی کرده، برنج را داخل آن می‌ریزیم تا بجوشد.

    ته چین انگشتی, آشپزی, غذای خوشمزه, مهمانی, طرز تهیه

    مواد اولیه

     برنج    دو پیمانه

     

     تخم‌مرغ    دو عدد

     

     زعفران آب کرده    دو قاشق سوپ‌خوری

     

     روغن زیتون    سه قاشق غذاخوری

     

     ماست چکیده    یک پیمانه

     

     نمک و فلفل    به میزان لازم

     

    سینه مرغ پخته و نگینی خردشده     نصف پیمانه

     

    روش تهیه

    * برنج را از چند ساعت قبل با آب و نمک خیس می‌کنیم.

    * در قابلمه‌ای آب را جوش آورده، آب برنج خیس‌خورده را خالی کرده، برنج را داخل آن می‌ریزیم تا بجوشد.

    * در فاصله‌ای که برنج می‌پزد، تخم‌مرغ‌ها، ماست، نمک، فلفل، زعفران و نیمی از روغن زیتون و مرغ را مخلوط می‌کنیم و سس ته را کنار می‌گذاریم.

    * سپس برنج را در آبکش ریخته و با سس ته‌چین مخلوط می‌کنیم.

    * با نیم دیگر روغن زیتون قالب‌های کوچک را چرب کرده و مواد ته چین را در قالب‌ها می‌ریزیم و با پشت قاشق خوب فشار می‌دهیم.

    * سر قالب‌ها را صاف می‌کنیم و در فری که از یک ربع قبل با دمای 170 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، در طبقه وسط به مدت 30 دقیقه قرار می‌دهیم تا پخته شوند.

    * بعد از فر خارج کرده و پس از سرد شدن از قالب، ته‌چین‌ها را خارج می‌کنیم.

     نکته:

    بهتر است در تهیه ته‌چین‌ها از ماست ترش استفاده شود.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان