در قابلمهای آب را جوش آورده، آب برنج خیسخورده را خالی کرده، برنج را داخل آن میریزیم تا بجوشد.
ته چین انگشتی, آشپزی, غذای خوشمزه, مهمانی, طرز تهیه
مواد اولیه
برنج |
دو پیمانه
|
تخممرغ |
دو عدد
|
زعفران آب کرده |
دو قاشق سوپخوری
|
روغن زیتون |
سه قاشق غذاخوری
|
ماست چکیده |
یک پیمانه
|
نمک و فلفل |
به میزان لازم
|
سینه مرغ پخته و نگینی خردشده نصف پیمانه
روش تهیه
* برنج را از چند ساعت قبل با آب و نمک خیس میکنیم.
* در قابلمهای آب را جوش آورده، آب برنج خیسخورده را خالی کرده، برنج را داخل آن میریزیم تا بجوشد.
* در فاصلهای که برنج میپزد، تخممرغها، ماست، نمک، فلفل، زعفران و نیمی از روغن زیتون و مرغ را مخلوط میکنیم و سس ته را کنار میگذاریم.
* سپس برنج را در آبکش ریخته و با سس تهچین مخلوط میکنیم.
* با نیم دیگر روغن زیتون قالبهای کوچک را چرب کرده و مواد ته چین را در قالبها میریزیم و با پشت قاشق خوب فشار میدهیم.
* سر قالبها را صاف میکنیم و در فری که از یک ربع قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کردهایم، در طبقه وسط به مدت 30 دقیقه قرار میدهیم تا پخته شوند.
* بعد از فر خارج کرده و پس از سرد شدن از قالب، تهچینها را خارج میکنیم.
نکته:
بهتر است در تهیه تهچینها از ماست ترش استفاده شود.