خانه
54.5K

انواع پلوها

  • ۱۳:۲۶   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ته چین مرغ " بدون تخم مرغ "

    ,طرز تهیه ته چین مرغ بدون تخم مرغ, ته چین مرغ بدون تخم مرغ, طرز پخت ته چین مرغ بدون تخم مرغ,آموزش پخت انواع غذا با آکا

    طرز تهیه ته چین مرغ بدون تخم مرغ,ته چین مرغ بدون تخم مرغ,طرز پخت ته چین مرغ بدون تخم مرغ,طرز درست کردن ته چین مرغ بدون تخم مرغ,مواد لازم جهات ته چین مرغ بدون تخم مرغ,طرز تهیه ته چین,ته چین


    آماده سازی :120 دقیقه
    پخت :90 دقیقه


    مواد لازم جهت تهیه ته چین مرغ  بدون تخم مرغ برای 4 نفر

    مرغ  متوسط   1     عدد   
    ماست چکیده  ترجیحا ترش نیم     کیلو گرم  
    خلال بادام    50     گرم
    زعفران دم کرده ی غلیظ به میزان لازم  
    برنج   4     پیمانه
    روغن  و کره به میزان لازم    


    طرز تهیه ته چین مرغ  بدون تخم مرغ :
    مرغ را با یک ونیم لیتر اب میجوشانیم و کف ان را مرتب میگیریم ، بعد به ان زرد چوبه، پیاز یک عدد بزرگ ، چند حبه سیر خرد شده، ساقه کرفس ، یک عدد هویج ، چوب دارچین و نمک وفلفل اضافه میکنیم به مدت 10دقیقه با حرارت زیاد میجوشانیم.
     
    بعد حرارت را ملایم میکنیم به مدت یک ساعت ونیم میپزیم بعد از پخت باید حدود یک لیوان اب مرغ بماند .مرغ را بیرون اورده وپس از خنک شدن استخوان مرغ را میگیریم تکه هاى مرغ را خیلى ریز نکنید.
     
    به نیمى از ماستمان کمى نمک ، زعفران 2 قاشق غذا خورى و فلفل قرمز وکمى پودر خردل اضافه میکنیم و مرغهارا دران قرار میدهیم ودر یخچال میگذاریم. ( این کار را میتوانیم حتى از روز قبل انجام دهیم که در این صورت خوشمزه هم میشود)
     
    حالا نیم دیگر ماست را هم به همین ترتیب مزه دار میکنیم وکنار میگذاریم براى برنج. برنج را با یک قاشق زرد چوبه میجوشانیم وان را زنده بر میداریم . حتماً اول با اب ولرم کمى شستشو میدهیم بعد کمى اب سرد. وبرنج را با ماستمان مخلوط میکنیم +کمى روغن مایع .
     
    حالا کف قالبمان یادر ماهیتابهء گود نصف پیمانه روغن ریخته ونیمى از برنج را ریخته وصاف میکنیم وروى ان زعفران میریزیم بعد مرغهارا روى برنج میچینیم وخلال بادام ها را هم همه جاى ظرف میپاشیم وبعد بقیه برنج را و دوباره زعفران . با قاشق چند سوراخ روى برنج ایجاد میکنیم و در اخر نصف لیوان اب مرغ و نصف لیوان روغن مایع وکره را روى برنج میدهیم.
     
    روى قالب را فویل کشیده وداخل فر گذاشته روى حرارت زیاد به مدت نیم ساعت و بعد باحرارت متوسط براى یک ساعت دیگر.
     
    ویا اگر روى حرارت مستقیم خواستیم تهیه کنیم 10 دقیقه اول حرارت زیاد باشد وبعد حرارت را کم میکنیم بمدت یک ساعت و نیم ...
     

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان