پلو_يونانى
آشپزى به سبك كشورهاى اطراف درياى مديترانه به عنوان بهترين وسالمترين وهمينطور خوشمزه ترين غذاها در دنيا شناخته شده است كه به سبك آشپزى ايرانى هم بسيار نزديك است . پلوى يونانى با به كارگيرى مواد اوليه سالم وضرورى يك غذاى كامل ولذيذ است كه اميدوارم از درست كردن آن لذت ببريد.
مواد لازم :
برنج. ٢پيمانه
گوشت چرخ كرده. ٢٠٠ گرم
پياز. ١ عدد
رب گوجه فرنگى. ١ ق غ
نخود فرنگى پخته. نصف پيمانه
ذرت كنسروى. نصف پيمانه
قارچ ريز خرد شده. ١ پيمانه
هويج نگينى. نصف پيمانه
نمك وفلفل وادويه. به ميزان لازم
زعفران ساييده. ١ ق چ
@ashpazima
طرز تهيه :
گوشت چرخ كرده را با پياز و نمك وفلفل وادويه ورب گوجه فرنگى خوب تفت دهيد و قارچها را هم ريز خرد كنيد وبه همراه گوشت خوب تفت دهيد كمى هم ابليمو بزنيد و مايه گوشتى را كنار بگذاريد .
برنج را آبكش كرده و در يك ظرف بزرگ زعفران را با يك استكان إب جوش حل كنيد وبرنج آبكش شده را در اين ظرف ريخته وكاملا به زعفران آغشته كنيد . برنج زعفرانى را با هويجهاى بخار پز شده نگينى وذرت ونخود فرنگى پخته شده مخلوط كرده ودم كنيد .
موقع سرو در كاسه هاى تكنفره اول مقدارى از پلوى آماده شده را بريزيد بعد يك لايه از مايه گوشتى را بريزيد وبا پشت قاشق كمى فشرده كنيد سپس بقيه كاسه را با پلو پر كنيد و روى آنرا صاف كنيد كاسه را در بشقاب برگردانيد واطراف آنرا تزئين كنيد .
ميترانيد كل غذا را به همين ترتيب در يك قالب و يا كاسه بزرگ قشرده كنيد ويكجا در ديس بكشيد و تزئين كنيد .
نوش جان