خانه
54.1K

انواع پلوها

  • ۱۴:۲۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    لوبيا پلو 


    مواد لازم : 

    برنج به تعداد نفرات ( سه پيمانه ) 

    لوبيا سبز خرد شده و تفت داده شده براي هر پيمانه حدود100گرم ( 300گرم ) 

    نخود فرنگي براي هر پيمانه يكي دو قاشق ( 5 قاشق ) 

    گوشت چرخ كرده 250گرم 

    پياز يك عدد متوسط 

    گوجه فرنگي سه چهار عدد 

    رب گوجه يكي دو قاشق غذا خوري 

    هويج يك عدد متوسط 

    زعفران دم كشيده يك استكان 

    زردچوبه - نمك - دارچين - ادويه پلويي 

    طرز تهيه : 

    برنج رو با آب سرد از يكي دو ساعت قبل خيس كنيد . پياز رو خلالي خرد كرده و همراه با زردچوبه و گوشت چرخ كرده تفت بديد تا آب گوشت كشيده بشه . 


    هويچ رو نگيني خرد كرده و به گوشت اضافه كنيد و بعد از كمي تفت دادن گوجه ها رو اضافه ميكنيم و صبر ميكنيم تا آب گوجه ها كشيده بشه و رب رو اضافه كنيد و سرخ كنيد . 

    لوبيا و نخود فرنگي ها رو هم اضافه كرده و بعد از افزودن يك استكان آب و نمك وفلفل زمان ميديم تا مواد پخته بشه و آبش كشيده بشه. ( اگرخيلي آب دار باشه باعث خمير شدن لوبيا پلو ميشه) 


    برنج رو آبكش مي كنيم و كمي زنده تر از حد معمول برميداريم. ته ديگ مورد نظر رو مي چينيم . 

    لايه ي اول برنج و بعد كمي دارچين و ادويه پلويي و بعد مخلوط گوشت و لوبيا سبز .. 


    به همين ترتيب تا برنج و مواد تموم بشن . در آخر زعفران رو روي برنج بريزيد و بعد از افزدون يك استكان آب و روغن لوبيا پلو رو دم بگذاريد و بعد از حدود يك ساعت در ظرف مورد نظر سرو كنيد. 

    نوش جان 

    ** نكته ها ** 

    مواظب باشيد اندازه ي دارچين و ادويه پلويي به حدي نباشه كه لوبيا پلو رو تلخ كنه . 

    مي تونيد هويچ و نخود فرنگي رو حذف كنيد

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان