لوبيا پلو
مواد لازم :
برنج به تعداد نفرات ( سه پيمانه )
لوبيا سبز خرد شده و تفت داده شده براي هر پيمانه حدود100گرم ( 300گرم )
نخود فرنگي براي هر پيمانه يكي دو قاشق ( 5 قاشق )
گوشت چرخ كرده 250گرم
پياز يك عدد متوسط
گوجه فرنگي سه چهار عدد
رب گوجه يكي دو قاشق غذا خوري
هويج يك عدد متوسط
زعفران دم كشيده يك استكان
زردچوبه - نمك - دارچين - ادويه پلويي
طرز تهيه :
برنج رو با آب سرد از يكي دو ساعت قبل خيس كنيد . پياز رو خلالي خرد كرده و همراه با زردچوبه و گوشت چرخ كرده تفت بديد تا آب گوشت كشيده بشه .
هويچ رو نگيني خرد كرده و به گوشت اضافه كنيد و بعد از كمي تفت دادن گوجه ها رو اضافه ميكنيم و صبر ميكنيم تا آب گوجه ها كشيده بشه و رب رو اضافه كنيد و سرخ كنيد .
لوبيا و نخود فرنگي ها رو هم اضافه كرده و بعد از افزودن يك استكان آب و نمك وفلفل زمان ميديم تا مواد پخته بشه و آبش كشيده بشه. ( اگرخيلي آب دار باشه باعث خمير شدن لوبيا پلو ميشه)
برنج رو آبكش مي كنيم و كمي زنده تر از حد معمول برميداريم. ته ديگ مورد نظر رو مي چينيم .
لايه ي اول برنج و بعد كمي دارچين و ادويه پلويي و بعد مخلوط گوشت و لوبيا سبز ..
به همين ترتيب تا برنج و مواد تموم بشن . در آخر زعفران رو روي برنج بريزيد و بعد از افزدون يك استكان آب و روغن لوبيا پلو رو دم بگذاريد و بعد از حدود يك ساعت در ظرف مورد نظر سرو كنيد.
نوش جان
** نكته ها **
مواظب باشيد اندازه ي دارچين و ادويه پلويي به حدي نباشه كه لوبيا پلو رو تلخ كنه .
مي تونيد هويچ و نخود فرنگي رو حذف كنيد