خانه
54.2K

انواع پلوها

  • ۰۱:۱۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شیرازی پلو🌸

    ♨️مواد لازم 

    •    3 پیمانه برنج 

    •    نصف پیمانه ماست

    •    1 قاشق غذا‌خوری زعفران دم کرده 

    •    3 قاشق غذا‌خوری شکر

    •    یک عدد سینه مرغ

    •    نمک، فلفل و زردچوبه

    •    یک عدد پیاز

    •    3 عدد تخم‌مرغ

    •    3 قاشق غذا‌خوری زرشک

    •    یک عدد بادنجان دلمه‌ای

    •    یک قاشق غذا‌خوری خلال پسته

    ♨️طرز تهیه

    1.    برنج را از دو ساعت قبل با نمک و آب خیس کنید. 

    2.    سینه مرغ را با پیاز و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه و آب روی حرارت بپزید. سپس آن را خرد کنید.

    3.    برنج را به صورت معمولی بپزید و آبکش کنید. برنج آبکش شده را با ماست و زعفران مخلوط کنید.

    4.    تخم‌مرغ‌ها را به همراه شکر به مخلوط برنج، ماست و زعفران اضافه کنید. 

    5.    کف ظرف پیرکس را چرب کنید، نیمی از برنج را در آن بریزید و روی آن مرغ خرد شده، زرشک، بادنجان خرد و سرخ شده بریزید. در آخر روی آنها خلال پسته بپاشید. سپس بقیه برنج را روی آنها بریزید و با پشت قاشق فشار دهید.

    6.    در ظرف را بگذارید و به مدت یک ساعت در فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده است، قرار دهید تا برنج دم بکشد و در سطح پایین ظرف طلایی شود.

    انواع پلوها

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان