شیرازی پلو🌸
♨️مواد لازم
• 3 پیمانه برنج
• نصف پیمانه ماست
• 1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
• 3 قاشق غذاخوری شکر
• یک عدد سینه مرغ
• نمک، فلفل و زردچوبه
• یک عدد پیاز
• 3 عدد تخممرغ
• 3 قاشق غذاخوری زرشک
• یک عدد بادنجان دلمهای
• یک قاشق غذاخوری خلال پسته
♨️طرز تهیه
1. برنج را از دو ساعت قبل با نمک و آب خیس کنید.
2. سینه مرغ را با پیاز و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه و آب روی حرارت بپزید. سپس آن را خرد کنید.
3. برنج را به صورت معمولی بپزید و آبکش کنید. برنج آبکش شده را با ماست و زعفران مخلوط کنید.
4. تخممرغها را به همراه شکر به مخلوط برنج، ماست و زعفران اضافه کنید.
5. کف ظرف پیرکس را چرب کنید، نیمی از برنج را در آن بریزید و روی آن مرغ خرد شده، زرشک، بادنجان خرد و سرخ شده بریزید. در آخر روی آنها خلال پسته بپاشید. سپس بقیه برنج را روی آنها بریزید و با پشت قاشق فشار دهید.
6. در ظرف را بگذارید و به مدت یک ساعت در فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده است، قرار دهید تا برنج دم بکشد و در سطح پایین ظرف طلایی شود.