* به غیر از افزودنی هایی که به طور رایج به مایونز اضافه می شود، این سس را می توانید با چاشنی های متعدد و گیاهان مختلفی نظیر موارد زیر ترکیب کنید:
- ریحان
- ترخون
- زیره
- خرده های ماهی کولی
- مارچوبه براي اينكه سس مخصوص سالاد شما خوشمزه تر شود از آب پرتقال يا آب نارنج تازه استفاده كنيد . به اين صورت كه آب پرتقال يا نارنج را گرفته و با سس سالاد مخلوط كنيد مي بينيد كه سس شما چقدر خوشمزه تر مي شود
* طرز تهیه سس مایونز
ابتدا سرکه را با زرده تخممرغ در مخلوطکن بریزید و با هم مخلوط کنید. آبلیمو و فلفل سیاه را هم اضافه کنید. بعد از چند ثانیه همزدن، در حالی که مخلوطکن در حال کار کردن است یا در صورت دستی تهیه کردن سس، در حالی که محتویات را هم میزنید، بهآرامی روغن را اضافه کنید. توجه داشته باشید که ریختن روغن باید مداوم و به شکلی باشد که به صورت نوار بسیار باریکی ریخته شود. آنقدر این مرحله را ادامه دهید تا سس سفید رنگ و سفتی به دست آید.