سس سفید
مواد لازم
آرد ۴ قاشق سوپ خوری
کره ۷۵ گرم
شیر ۲ پیمانه
طرز تهیه
۱- در یک ظرف مناسب، آرد را می ریزیم و سپس شیر را کم کم روی آن می ریزیم و مخلوط می کنیم تا آرد در شیر حل شود و گلوله نشود.
۲- مواد را روی حرارت می گذاریم تا شیر به جوش آید و غلیظ شود. آنگاه کره را داخل سس می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند. سپس آن را از روی حرارت بر می داریم.
سایر نکات
این سس لذیذ، طعم دهندهٔ بسیاری از غذاها مانند لازانیا و سوفله می باشد و شباهت بسیار زیادی به سس بشامل دارد
تفاوت عمده این سس با سس بشامل این است که در این سس آرد را تفت نمی دهیم. سس سفید از جمله سس هاییست که داشتن آن در یخچال همیشه لازم است. پس از آماده شدن اضافه این سس را می توان در یخچال تا چند روز نگهداری کرد و برای تعداد زیادی از غذا ها استفاده نمود.