خانه
4.36K

15 راز بزرگ برای درست کردن خوشمزه ترین سس دنیا

  • ۰۱:۵۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    سس سفید  

    مواد لازم

    آرد  ۴ قاشق سوپ خوری

    کره  ۷۵ گرم

    شیر  ۲ پیمانه

    طرز تهیه

    ۱- در یک ظرف مناسب، آرد را می ریزیم و سپس شیر را کم کم روی آن می ریزیم و مخلوط می کنیم تا آرد در شیر حل شود و گلوله نشود.

    ۲- مواد را روی حرارت می گذاریم تا شیر به جوش آید و غلیظ شود. آنگاه کره را داخل سس می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند. سپس آن را از روی حرارت بر می داریم.

    سایر نکات

    این سس لذیذ، طعم دهندهٔ بسیاری از غذاها مانند لازانیا و سوفله می باشد و شباهت بسیار زیادی به سس بشامل دارد

    تفاوت عمده این سس با سس بشامل این است که در این سس آرد را تفت نمی دهیم. سس سفید از جمله سس هاییست که داشتن آن در یخچال همیشه لازم است. پس از آماده شدن اضافه این سس را می توان در یخچال تا چند روز نگهداری کرد و برای تعداد زیادی از غذا ها استفاده نمود.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان