مواد لازم برای 4-6نفر
گوشت گوسفند بدون استخوان:500گرم
جگر سفید(شش)گوسفند:200گرم
پیاز متوسط:4عدد
زردچوبه:نصف قاشق چای خوری
نمک وفلفل:به مقدار لازم
نان سنگک:به مقدار لازم
طرز تهیه:
گوشت رو با مقدار ی آب و2عدد پیاز خرد شده و زرد چوبه میپزیم و بعد از نرم شدن گوشت بهش نمک اضافه میکنیم
جگر سفید رو هم پس از پخته شدن چرخ وپس از اون سرخ میکنیم
گوشت پخته شده رو با 2تا پیاز باقی مونده چرخ میکنیم و آب گوشت پخته شده رو کنار میذاریم
نمک وفلفل و زرد چوبه رو به میزانی که دوست دارید به گوشت چرخ کرده اضافه کنید خوب با هم مخلوط کنید
سپس یه تابه کوچولو یا یه دونه کفگیر مخصوص بریونی روم روی شعله میذاریم تا داغ بشه کمی روغن هم داخلش میریزیم
مخلوط گوشت چرخ شده رو به اندازه همبرگر کف ظرف یا همون کفگیر پهن میکنیم تا بریونی طلایی بشه
روی نون سنگک رو با اون آب گوشتی که کنار گذاشتیم کمی مرطوب میکنیم و روش پودر دارچین میپاشیم و بریونی پخته شده رو روی نون میذاریم
دست آخر هم مقداری جگر پخته شده رو کنار بریونی میذاریم
نوش جان