طرز تهیه تانتونی مرغ
تانتونی مرغ، یک ساندویچ مرغ خوشمزه و متنوع برای اهالی خانه می باشد
تانتونی مرغ یک شام خوشمزه و متنوع است. می شود گفت که این غذا یک ساندویچ مرغ مدرن است که با یک بار امتحان کردنش، همه اهل خانه طرفدارش می شوند.
مواد لازم برای ۳ نفر :
سینه مرغ ۳۰۰ گرم
فلفل د لمه ای ۲ عدد
قارچ ۱۵۰ گرم
گوجه فرنگی خرد شده ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
پودر آویشن به میزان لازم
روغن مایع مقد اری
* نان لواش صنعتی که در سوپرمارکت ها موجود است
طرز تهیه تانتونی مرغ :
سینه مرغ را به شکل مربع های کوچک خرد کنید. قارچ و فلفل دلمه ای ها را هم به صورت نگینی خرد کنید. گوجه فرنگی ها را بعد از آنکه شستید، به صورت نگینی خرد کنید.
در یک تابه مرغ خرد شده، قارچ و فلفل دلمه ای ها را بریزید. ۱ قاشق روغن به مواد اضافه کرده و تابه را روی حرارت زیاد قرار دهید و مواد را با هم تفت دهید. وقتی رنگ مرغ ها سفید شد، گوجه فرنگی های نگینی خرد شده را همراه با رب به مواد اضافه و خوب تفت دهید.
مواد را ۳ دقیقه تفت دهید تا رنگ رب باز شود، سپس نمک، فلفل و پودر آویشن را اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن زیر تابه را خاموش کنید و صبر کنید تا مواد خنک شوند.
۴-۳ قاشق از مواد را وسط نان ها ریخته و آنها را بپیچید.
فوت وفن :
* اگر مواد را داغ در نان ها بریزید، لواش ها پاره می شوند. دقت کنید که این غذا سریع آماده می شود و مرغ ها نباید به آب بیفتند.
* قبل از پیچیدن لواش ها، کمی جعفری خرد شده روی مواد بریزید.