اسكمو زغال اخته
ميوه مورد نظرتان (الو /الوچه / البالو/زغال اخته ويا تركيب چند ميوه ) را با مقداري اب پخته سپس به آن نمک و در صورت تمايل مقداري شكر(شكر و نمك جهت تعديل طمع ترش ميوه ها است و ميتوان كم يا زياد يا حذف شود ) اضافه میکنیم هنگامي که بافت ان خوب نرم شد از روي حرارت برداشته و بعد از خنک شدن در صورت تمايل صاف كرده و داخل لیوان هاي كاغذي يا قالب مخصوص ریخته ، چوب بستنی را درون آن قرارداده و داخل فریزر میگذاریم. * مي توان مقداري گلپر پودر شده هم به مواد فوق اضافه كرد . * براي برطرف كردن طبع سرد ميوه ها ميتوان از مقدار كمي نبات در دستور نيز استفاده كرد
آشپز :ستایش فرجی
اینستاگرام: wodesata