گوشت را ميتوانيد با:
پياز /پيازچه و انواع سبزيجات معطر تازه (گشنيز/جعفري/ترخون/مرزه و...) - سبزيجات خشك چون اورگانو ، رزماري ،پونه - اضافه كردن ادويه هاي چون پودر زيره ،تخم گشنيز ،فلفل سياه ،جوز بويا - مقداري گوجه خشك جهت طعم و مزه و ظاهري بهتر تهيه كرد - در صورت تمايل با اضافه كردن پنير گودا/ چدار درون گوشت ان را بصورت گوشت هاي لقمه اي ميان پر تهيه كرد .
* در نهايت انتخاب طعم و مزه ، نوع فرم و شكل دهي نهايي ان با شماست
آشپز :ستایش فرجی
اینستاگرام: wodesata