گرانولا Granola
صبحانه و اسنكي مقوي و در عين حال سريع كه از تركيب جو و گاها گندم پرك ،مغز ها ،عسل و گاهي برنج پفكي تهيه و مقداري پخت مي شود تا ترد و كريسپي شود . معمولا به ان ميوه هاي خشك مثل كشمش ،خرما و توت و ... اضافه مي شود ،گرانولا مي تواند همراه با ماست هاي ميوه اي ،شير و ميوه هاي تازه مانند موز -توت فرنگي- بلو بري و ... مصرف شود همچنين گرانولا به عنوان يك تاپينگ روي انواع دسر ها چون پارفه ها - كاسترد و كرامبل و كيك هاي رژيمي مصرف شود .
گرانولا به دليل وزن سبك، انرژي بالا و ماندگاري خوب در بين ورزشكاران ،كوهنوردان و طبيعت گردان بسيار محبوب است .
muesli نيز بسيار شبيه گرانولاست فقط به صورت سنتي جو در ان پخته و شيرين نمي شود و ميتواند با انواع شيرها چون شير سويا ، شيربادام و... ميل شود
آشپز :ستایش فرجی
اینستاگرام: wodesata