مسقطي و مشكوفي از جمله دسر هاي ايراني هستند كه هردو بر پايه نشاسته مي باشند و ميتواند تركيبي ساده با اضافه كردن كمي شير و عرقيات معطر مثل هل يا گلاب را داشته باشد يا زعفراني تهيه شود و يا با اضافه كردن انواع شيره خرما / شيره انگور رنگ و طعم متفاوت با خواص بيشتري را داشته باشد
مشكوفي شيره انگور ملاير
نشاسته گل (نشاسته اي با دانه هاي درشت ) اسياب شده : شش قاشق غذاخوري
اب : شش پيمانه ( چهارپيمانه اب سرد+دوپيمانه اب جوش)
زعفران دم كرده :يك قاشق چايخوري
شكر : يك دوم پيمانه
شيره انگور: يك دوم پيمانه
عرق هل يا گلاب به مقدار نياز
نشاسته را درون اب سرد كاملا حل كرده تا از گلوله شدن ان جلوگيري شود سپس اب جوش و زعفران و شكر و شيره انگور را به ان اضافه كرده و روي حرارت ملايم گذاشته و مرتبا هم زده تا به غلظت برسد و كاملا قوام داشته باشد در عين حال نشاسته در حين جوشيدن پخته شود ، در انتهاي پخت مقداري عرق هل و خلال پسته /بادام/كنجد/به ان اضافه كرده و درون ظرف دلخواه ريخته و درون يخچال قرار داده و بصورت سرد سرو ميكنيم.
آشپز :ستایش فرجی
اینستاگرام: wodesata