کوسکوس خوراکی است که قبایل شمال افریقا اولین بار آن را طبخ نموده اند این خوراک از سمولینا تهیه شده و به صورت بخار پز درست میشود
و به صورت سنتی معمولا با گوشت یا سبزیجات سرو میشود.
در لیبی معمولا با گوشت گوسفند و گاها شتر نيز تهیه میشود.
در تونس معمولا با ادویه های تند تهیه مي شود، کوسکوس با خوراك هاي دریایی نيز چون ماهی ، هشت پا و ميگو متداول است و به مناسبت های مختلف به ویژه در ماه رمضان مصرف میشود
در مصر بیشتر به عنوان دسر مصرف شده و با کشمش ، کره ، شکر و تهيه مي شود و با خامه تزئين مي شود
در بین کشور های اروپایی هم اکنون متداول شده و در سالهای اخیر جزو محبوب ترین خوراک انتخابی فرانسوی ها وجنوب ایتالیا و بویژه سیسیل بوده است
آشپز :ستایش فرجی
اینستاگرام: wodesata