با توجه به اينكه كدو حلوايي سرشار از خواص متعددي است در اشپزي و شيريني پزي بسيار پر كاربرد است ،همچون سوپ - پتاژ - خورش - دسر هاي شيرين و طعم دار - پنكيك - پنكيك - كيك و پاي - اسموتي - پودينگ - كلوچه - دونات سس - شراب - بستني -نان - مربا - كاكا شمالي و پلو و ... Pumpkin Potage
پُتاژ كدوحلوايي
كدو حلوايي را برش داده ،تخم هاي ان را خارج كرده و درون فر گذاشته تا زماني كه قابليت جدا كردن گوشت از پوست را داشته باشد و بافت نرمي داشته باشد ( كدو حلوايي را ميتوان درون ظرف و روي حرارت مستقيم نيز پخت)
كدو حلوايي را بعد از پخت از پوست جدا كرده و درون ظرفي جداگانه پوره كرده ، سپس پياز و سير را تفت داده تا تغيير رنگ داده سپس زنجفيل تازه را به ان اضافه كرده و همگي مواد را به پوره كدو حلوايي اضافه ميكنيم و با مقداري اب مرغ ياگوشت اجازه ميدهيم پخته شود.
در انتهای پخت ميتوان سوپ را با شير پرچرب يا خامه رقيق شده
طعم دار تر كرد * با جايگزين كردن كشك بجاي خامه و تركيب آن با سير و پياز موجود در دستور ميتوان خوراكي با سليقه و ذائقه ايراني را داشت و طعم شيرين كدوحلوايي را تعديل كرد و در عين حال از خواص كشك چون كلسيم وپروتئين ان نيز در رژيم غذايي بهره برد
آشپز :ستایش فرجی
اینستاگرام: wodesata