آشپزی لبنانی
آشپزی لبنانی شامل نشاسته، غلات کامل، سبزیجات و ماهی میباشد. گوشت سفید به مراتب بیشتر از گوشت قرمز مورد مصرف بوده و اگر بنا به مصرف گوشت قرمز باشد گوشت گوسفند در نواحی ساحلی و گوشت بز در نواحی کوهستانی معمول تر است - از سیر، روغن زیتون و آبلیمو در بيشتر خوراک ها استفاده میشود
- سبزیجات و ادويه ها بخش مهمی از این آشپزی هستند و تازگی مواد اولیه مورد استفاده بسیار اهمیت دارد
- مانند بیشتر کشورهای مديترانه ای رژيم غذايي توسط هر فصل دیکته میشود
مزه، بخش مهمی از میز هر وعده را تشکیل میدهد، مزه آرایش ظروف کوچکی است که مهمان آرایش رنگ، طعم، عطر و تنوع را در آنها میبیند.
مزه گاه به سادگی میتواند ترشی سبزیجات ،حمص و بابا غنوش و تکه ای نان باشد . گاه نيز تكميل تر و حاوي انواع سالاد ، غذاهاي دريايي نيز مي باشد
فرهنگ غذايي لبناني مجموعه ای از رسپی های مناطق مختلف لبنان است که هر رسپی بازتاب فرهنگ و رسوم آن منطقه مي باشد ، نحوه سرو بشقاب هاي مزه كه گاها شامل تكه هاي كوچك گوشت يا مرغ گريل شده مي باشد ، برگرفته از فرهنگ سرو خوراك درون خانواده ها مي باشد كه در كافه ها و رستوران ها به تدريج مرسوم گشته است. * بي مناسبت نيست بدانيد واژه Mezze برگرفته از كلمه مزه پارسي است كه در دوران عثماني از آشپزي تركي به اشپزي لبنان راه يافته است
آشپز :ستایش فرجی
اینستاگرام:wodesata