كوكوي كنگر
کنگر گياهي خودرو كه در اواسط فروردين دردامنه کوه ها و دشت ها دیده می شود. کنگر دارای تیغ های ریز و ساقههای ضخیم تا حدي شبیه به کرفس كه دارای فیبر ولی فاقد کالری است همچنین پتاسیم موجود در این گیاه بسیار زیاد است. این گیاه باعث كاهش كلسترول و تریگلیسیرید خون ميشود همچنين دارای طبیعتی گرم و خشک بوده و به همین علت بهتر است با ماست مصرف شود.
ساقه هاي کنگر را هم به صورت خام و هم پخته می توان مصرف کرد. از كنگر می توان در تهيه خورش، سالاد ،سوپ ،كوكو استفاده کرد . (توصيه شده افراد با ناراحتیهای كلیوی و مشكلات كبد و بيماران مبتلا به سنگ كیسه صفرا ، از مصرف آن صرفنظر كنند) - كوكو از مخلوط كردن كنگر پخته و پوره شده، شويد تازه و خرد شده ، تخم مرغ ، زرچوبه ، نمك و فلفل تهيه مي شود
آشپز :ستایش فرجی
اینستاگرام:wodesata