رشته پلو
Reshteh Polow ~ Persian Rice with Noodles
از جمله غذاهاي سنتي و اصيل ايراني است كه بنا بر فرهنگ و رسوم هر يك از شهرهاي كشورمان با نيت و تفكر به دست امدن رشته كار ،بخت ، زندگي و... در شب هاي مختلفي چون : شب بله برون - شب چهارشنبه سوري - شب عيد-روز سال نو - اولين شنبه سال جديد تهيه مي شود . و بسته به ذائقه و رسوم هر خانواده با خرما - كشمش يا مخلوط هردو -گردو و پياز سرخ شده -خلال پسته و پوست پرتقال - كوفته ريزه (گوشت قلقلي) - مرغ - بادمجان سرخ شده - غيسي و برگه زردالو - ماهي شكم پر يا دودي -خورش قيمه - گوشت ماهيچه سرو مي شود . - هنگام دم كشيدن برنج مي توان از پودر دارچين- محلول زعفران دم كشيده- كره يا روغن كرمانشاهي براي معطر شدن ان استفاده كرد
آشپز :ستایش فرجی
اینستاگرام:wodesata