طرز تهیه فاتیجای مرغ(ترکیه)
مواد اولیه :
فلفل سیاه به مقدار لازم
سس سویا 3 ق غ
کره 1 ق غ
روغن زیتون 1/2 فنجان
کاکوتی تازه (یا آویشن) مقداری
فلفل سبز 2 عدد
مرغ (ران) 500 گرم
پیاز 3 عدد
کنار غذا :
سبزیجات رنگارنگ به مقدار لازم
سرو :
نان لواش به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرغ را ریز ریز خرد می کنیم. در تابه روغن زیتون ریخته و مرغها را در آن می ریزیم تا وقتی مرغ آبش را بکشد می پزیم.فلفل سبز و پیازهارا خرد می کنیم. در یک تابه دیگر روغن ریتون ریخته پیازها و فلفل هار ا ریخته تفت می دهیم. سبزیجات را در تابه مرغ می ریزیم و کاکوتی تازه را هم خرد کرده اضافه می کنیم و فلفل سیاه را هم می ریزیم سویا سس را هم ریخته و هم زده و حرارت ر ا خاموش می کنیم روی میز لوشها را پهن کرده و مواد داخلی را ریخته و با سبزیجات رنگارنگ سرو می کنیم.