مربا آلبالو
طرز تهیه :
ابتدا چوب آلبالو ها را جداكرده و آنها را خوب بشویید و بعد با هسته گیر هسته آنها را جدا كنید.ظرفی مناسب انتخاب كنبد كه در دار باشد و در آن یك لایه البالو ریخته و رویش یك لایه شكر مخلوط شده با پودر هل سبز بریزید و در انتها گلاب را به آن اضافه كرده و یك روز ظرف را داخل یخچال قرار دهید تا آلبالو كاملا آب بیندازد.
بعد از گذشت زمان مواد را روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه 10 دقیقه جوشید آلبالوها را از آب آن جدا کنید و آبلیمو را اضافه کنید و بگذارید تا شربت قوام بیاید سپس آلبالوها را به شربت قوام آمده اضافه نمایید.
نكات:
1)توجه داشته باشید برای آنكه مربا كپك نزند آن را با قاشق كاملا تمیز هم بزنید و بهتر است برای هر بار هم زدن از قاشق تمیز و شسته شده استفاه كنید.
2) اگر آلبالو زیاد بجوشد كمرنگ شده و له میشود .
3)اگر آب آلبالو زیاد بود میتوانید بعنوان شیره شربت از آن استفاده کنید.
مواد اولیه :
آلبالو 1كیلوگرم
شكر 1كیلوگرم
آبلیمو 1قاشق غذاخوری
گلاب 2قاشق غذاخوری
پودر هل سبز 1چهارم قاشق چایخوری