خانه
74.9K

انواع مربا

  • ۱۵:۰۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    طرز تهیه ی مربای قیسی شکم‌ پر مجلسی

    مواد اولیه :
    قيسي 10 عدد
    بادام خام 10 عدد
    زعفران دم‌ كرده دو قاشق غذاخوري
    شكر وزن قيسي‌ها
    آب دو پيمانه


    طرز تهيه: 
     قيسي‌ها را وزن كرده و به ميزان آن شكر كنار مي‌گذاريم.
     بادام‌ها را خيس كرده و پوست آن را جدا مي‌كنيم.
     قيسي‌ها را كمي خيس كرده بعد داخل هر كدام يك بادام مي‌گذاريم.
     شكر و آب را در ظرف ريخته و روي حرارت گذاشته تا قوام بيايد.
     بعد از قوام آمدن، قيسي‌ها را به آرامي درون شربت گذاشته و زعفران دم‌كرده را اضافه مي‌كنيم بعد از 15 تا 20 دقيقه از روي حرارت برداشته و مي‌گذاريم تا مربا سرد شود.

     نكته:
    در صورتي كه بادامي از قيسي خارج شد بعد از سردشدن آن را داخل قيسي مي‌گذاريم.
     اين مربا در مجالس بسيار استفاده مي‌شود.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان