طرز تهیه ی مربای قیسی شکم پر مجلسی
مواد اولیه :قيسي 10 عددبادام خام 10 عددزعفران دم كرده دو قاشق غذاخوريشكر وزن قيسيهاآب دو پيمانهطرز تهيه: قيسيها را وزن كرده و به ميزان آن شكر كنار ميگذاريم. بادامها را خيس كرده و پوست آن را جدا ميكنيم. قيسيها را كمي خيس كرده بعد داخل هر كدام يك بادام ميگذاريم. شكر و آب را در ظرف ريخته و روي حرارت گذاشته تا قوام بيايد. بعد از قوام آمدن، قيسيها را به آرامي درون شربت گذاشته و زعفران دمكرده را اضافه ميكنيم بعد از 15 تا 20 دقيقه از روي حرارت برداشته و ميگذاريم تا مربا سرد شود. نكته:در صورتي كه بادامي از قيسي خارج شد بعد از سردشدن آن را داخل قيسي ميگذاريم. اين مربا در مجالس بسيار استفاده ميشود.