مربای زنجبیل
پوست زنجبیل ها رو بگیرید بعد به هرشکلی خواستید خرد کنید ( من خلالی و نگینی خرد کردم ) بعد 8 ساعت بزاریئداخل آب سرد ، بعد ابش رو دور بریزید، تو قابلمه آب رو بزارید بجوشه زنجبیل ها رو بریزد توش یه ساعتی بزارید رو حرارت ملایم بجوشه ، بعد ابش رو خالی کنین و این عمل رو مجددا تکرار کنین
تعدا د این عمل بستگی به جنس زنجبیل و سلیقه خودتون داره من اون نگینی ها رو سه بار جوشوندم یه مقدار، زیادی می سوزوند ولی خلالیها رو 5 بار جوشوندم طعم خیلی خوبی داشت وقتی طعمش به میزان دلخواه خودتون رسید برای یه کیلوزنجبیل یک کیلو و 200 گرم شکر رو با سه لیوان آب و یه کوچولو جوهر لیمو مخلوط کنین بزارین رو گاز وقتی جوش اومد حرارت رو کم کنین تا شربت قوام بیاد.
نکته1 : آب اولین جوشوندن زنجبیل رو دور نریزید این مایع بسیارمناسبه برای طعم دادن به گوشتهای سفید و همچنین برای سرماخوردگی و دردهای عضلانی و مفصلی هم خیلی مفیده
نکته 2 : اگه آلرژی دارین این مربا رو نپزین! جون بخاری که تو آشپزخونه جمع میشه کاملا آلرژی زاست با اینکه مربای خیلی خوشمزه و متفاوتیه اما من فکر میکنم این مربا رو یه دفعه دیگه واسه نوه هام بپزم چون خیلی دنگ و فنگ داره!!!!!!!!