مربا به
مواد لازم
به ۱ کیلو گرم
شكر ۱ کیلو گرم
آبلیمو ۴ قاشق غذاخوری
هل ۵ عدد
گلاب ۱/۲ لیوان
طرز تهیه
۱- ابتدا بـــــِه را شسته و پوست بگیرید و دانه و مواد وسط آن را خارج كرده،به صورت نگینی خرد كنید.
۲- درون ظرف مناسب حدود 6ونیم لیوان آب بریزید و اجازه دهید به مرحله جوشیدن برسد.سپس بـــــِه را به آن اضافه كنید و اجازه دهید كمی نرم شوند اما لِه نشوند.
۳- پس از اینکه به ها کمی نرم شدند شکر و هل شسته شده را اضافه کنید و 4تا 5دقیقه اجازه دهید مربا بجوشد تا رنگ آن قرمز شود.
۴- سپس آبلیمو و گلاب را اضافه کنید و اجازه دهید 5 دقیقه دیگر مربا بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
سایر نکات
حتما قبل از استفاده از گلاب آن را تست كنید تا تلخ نباشد.
برای خوشرنگ شدن رنگ مربا در زمان پخت حرارت باید ملایم باشد و درب قابلمه نیز بسته باشد ، در اینصورت مربای خوشرنگ و قرمزی خواهید داشت.
میتوانید مقداری زعفران آب كرده هم به مربا اضافه كنید تا خوش عطر و خوشرنگ تر شود.