مربای انار
مواد لازم برای۱ نفر
آب انار ۳ پیمانه
انار (یک انار بزرگ) ۱ پیمانه
شکر ۳ پیمانه
آبلیمو به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا برای تست نهایی مربا، یک بشقاب را در جای خنکی قرار دهید.
۲- یک انار را دانه کنید و آب بقیه را بگیرید. در این قسمت برای اینکه آب انار تلخ نشود میتوانید از روش زیر استفاده کنید:در سینک، کاسه بزرگی بگذارید، انار را به دو نیم کرده، بخش بریده شده را رو به کف کاسه بگیرید و درحالیکه با یک دست نیمی از انار را گرفته و فشار میدهید، با انگشتان دست دیگر دانههای انار را به سمت داخل تا آنجا که میتوانید فشار دهید و آب آن را درآورید.
۳- در ظرف بزرگی آب انار و شکر را با هم ترکیب کرده، روی حرارت متوسط قرار دهید، و به مدت 30 دقیقه آنها را بجوشانید.
۴- دانههای انار و آب لیمو را به ظرف اضافه کنید و 30 دقیقه دیگر آنها را بپزید.
۵- بعد از جوش آمدن، کف روی مربا را بگیرید. برای اینکه مقدار غلظت مربا را بفهمید، با استفاده از یک قاشق، یک قطره از مربا را روی ظرف سرد شده بچکانید و ظرف را سرازیر کنید اگر به سختی روان شد مربای شما آماده است .
۶- آن را از روی حرارت بردارید و بعد از سرد شدن در شیشه بریزید و آن را هواگیری کرده و در جای خنک نگهداری کنید